2x Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Ik nam nog eens een kijkje bij mijn lokale Kruidvat-filiaal en natuurlijk kon ik niet met lege handen thuiskomen. Vandaag laat ik namelijk 2 nieuwe aanwinsten aan jullie zien. Deze zijn niet nieuw in het assortiment, maar wel nieuw in mijn stash. Het zijn twee lipsticks uit de Ultimate Stay-lijn van Catrice. Ik bezit hier al lipsticks van waar ik tevreden over ben én trouwens ook een review over maakte die je hier en hier kan vinden. Kijk je even mee?

IMG_4581

IMG_4580

Wat Catrice ons belooft met deze Ultimate Stay Lipsticks:

Intense kleuren met een trendy satin finish. De hoog gepigmenteerde, langhoudende textuur biedt een perfecte dekking zonder de lippen uit te drogen. Perfect voor elke dag.

Satin finish?! Grote like!

IMG_4584 IMG_4587 IMG_4588

IMG_4607

Catrice Ultimate Stay Lipstick 030 Wood You Love Me

Eerder nam ik uit deze lijn al een plumkleurtje mee waar je hier een review kan vinden. Deze keer ging ik op zoek naar meer neutrale kleurtjes. Allereerst viel mijn oog op deze kleur die mee een beetje aan velvet teddy van MAC deed denken.

IMG_4583 IMG_4585 IMG_4586

IMG_4663

Catrice Ultimate Stay Lipstick 060 Floral Coral

Ook was ik op zoek naar een roze kleurtje die niet te fel is, perfecte voor alledaags gebruik en vooral eentje die bij mij past. Roze kleurtjes hebben altijd al mijn aandacht getrokken. Ik vond ze vooral bij anderen elke keer weer mooi, maar toen ik ze dan kocht bleken ze niet het juiste roze voor mij. Bij deze heb ik dat niet. Deze is niet té roze en ook niet té licht, perfect goed!

IMG_4599

030 Wood You Love Me / 060 Floral Coral

Ziehier de swatches! Pigmentatie: 10/10!

IMG_4582

Catrice Ultimate Stay Lipsticks – €4.99

Ik ben erg tevreden over deze lipsticks en zijn perfect voor alledaags gebruik. ‘Ultimate Stay’ zou ik ze niet noemen. Ze zijn erg creamy and niet echt matte, waardoor ze makkelijk afgeven en je ze doorheen de dag zal moeten bijwerken. Ik ben enorm te spreken over de satin finish van deze beide lipsticks. Je lippen voelen helemaal niet droog aan als je deze op hebt. Net zoals over de andere twee ultimate lipsticks die ik eerder reviewde ben ik ook met deze weer heel blij. Ik kan ze jullie zeker aanraden!

Heb jij al lipsticks uit de Ultimate Stay-lijn van Catrice? Wat vind jij ervan? Laat het me weten in de comments!

12055203_604110236397132_1859173323_o

4 gedachten over “2x Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s