Little Denim Dress

Vandaag heb ik terug een outfitpost voor jullie.  Ik heb besloten dat ik een evenwicht op mijn blog ga proberen houden tussen de hoeveelheid beauty en fashion op mijn blog, want ik begin de fashion-microbe terug te pakken te krijgen. Ik laat jullie vandaag een hele simpele, maar zeker summerproof outfit zien die bovendien lekker zwierig is. Kijk je mee?

IMG_4380

IMG_4372

Laten we het even hebben over het feit dat ik jullie weer een denim kledijstuk laat zien. In mijn vorige outfitpost toonde ik jullie een denim rokje en dit keer een jurk! Denim kan je tegenwoordig in alle geuren en kleuren vinden en dat vind ik hélemaal niet erg. A good pair of jeans kan ik altijd wel smaken. Dat je denim nu in andere vormen tegenkomt vind ik helemaal top.

IMG_4360

Ik had deze nude sandaaltjes van Zara al meerdere malen op instagram bij andere bloggers gespot en ik besloot ze dan uiteindelijk ook te bestellen. Je kan ze met vanalles en nog wat combineren. Ze lopen heerlijk en ik vond het met dit zwierige jurkje wel een leuk contrast. Volgens mij noem je dit soort sandalen ‘gladiatorsandalen’ of ‘romeinse sandalen’ (but correct me if I’m wrong), maar van die hele hoge staan me niet, dus was dit exemplaar de perfecte keuze!

IMG_4366 IMG_4376

Denim jurkje Zara

Sandalen Zara

Lipstick Mac – Velvet Teddy

Nagellak Chanel – Pirate

Ik heb dit jurkje al ontzettend veel gedragen, dat komt vooral door de afgelopen hittegolf. Fioew, wat was dat?! Met dat soort weer is het fijn om losse kledij te dragen die niet aan je lichaam kleeft en deze denim dress ticks all the boxes! Ik moet wel zeggen dat ik deze jurk 2 maal heb moeten bestellen, omdat de maat die ik gewoonlijk neem te groot uitviel. Op mijn lippen draag ik trouwens mijn favoriet van het moment: Velvet Teddy van Mac. What can I say, the 90s are back, baby!

Hoe ziet jouw hittegolf-proof outfit eruit? Ben jij fan van de gladiator/romeinse sandalen-trend? Let me know in the comments!

xoxo

4 gedachten over “Little Denim Dress

  1. Wat een ontzettend leuk jurkje! Ik denk dat ik maar eens vaker moet gaan shoppen bij de Zara. Ik vind de kleur ook heel erg leuk bij je haarkleur en lippenstift passen ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s