YSL | Le Rouge

Y’all know dat ik van een goede rode lipstick hou en dat ik er ook altijd naar op zoek ben. Al een tijdje geleden schreef ik een artikel over een donkerpaarse/rode lipstick uit de Rouge Pur Couture-lijn van YSL. Nu bleek dat ze ook een perfect red shade hadden in diezelfde lijn. Today is show time! Kijk je mee?

IMG_4116

IMG_4120

In mijn vorige blogpost over een YSL lipstick had ik het met jullie al over de packaging en nu weer ooooh… this makes my beautyloving heart beat so much faster. Wat is dit toch een pareltje!

IMG_4118IMG_4117

Wat ysl zelf zegt over deze lipstick:

Our new-generation lipstick inspired by Monsieur Saint Laurent’s iconic colour palette: red, fuchsia and orange, this collection of captivating couture shades offers each complexion a customised look. The luxurious gold case that doubles as a handy mirror unveils a SPF 15 moisturising formula that saturates lips with intense, stay-true colour and medium to full coverage with a radiant, satin finish for up to 6 hours.

IMG_4115

Voor je begint te watertanden, laten we het eens hebben over de prijs. Voor deze prachtige lipstick tel je namelijk €31 neer. Mààr hold your horses, want bij ici paris xl zijn er namelijk regelmatig acties waardoor je al snel wat korting kan scoren!

IMG_4113 IMG_4496

De lipstick brengt ontzettend vlot aan. Je kan zelf kiezen hoeveel dekking je wilt. Je kan dus bijvoorbeeld een beetje aanbrengen en dan heb je een soort van ‘stain’ effect. Je hoeft dus niet per se voor die felle rode lip gaan met deze lipstick. Je lippen voelen er aangenaam door aan. Ik heb een hele reeks matte lipsticks en af en toe hebben mijn lippen dan wel eens nood aan een ‘moisturizing’ lipstick en dan komt deze natuurlijk van pas! Qua houdbaarheid blijft hij spijtig genoeg niet even lang zitten als een matte lipstick, maar dat is ook meer dan te verwachten. Als je hierboven leest wat ysl belooft met deze lipstick vind ik dat zij realistische doelstellingen vooropstellen. Ik bedoel 6 uur, dat lijkt me meer dan haalbaar!

IMG_4112

YSL Rouge Pur Couture 01 Le Rouge (€31)

 Ook op deze lipstick ben ik weer head over heels verliefd, maar dat is helaas niets nieuw voor jullie. :p Dit is een prachtige klassieke rode kleur. Wat deze lipstick anders dan andere maakt is allereerst de packaging, want komaan, look at it! Verder is dit een voedende lipstick met een satin finish die bovendien nog eens SPF 15 bevat! Perfecte combinatie hoor ik je denken?! Ja, ik denk het ook!

Welke lipstick is jouw favoriete red lipstick? Heb jij al een ysl lipstick in jouw stash? Laat het me hier beneden even weten!

xoxo

3 gedachten over “YSL | Le Rouge

  1. Deze verpakkingen van YSL vind ik wél mooi! Die andere zijn zo.. Tja.. OUD! Deze is echt een pareltje, en de kleur ook! Love it!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s