Let’s go back in time

Eindelijk nog eens een nieuwe outfitpost! Ik zat hier al een tijdje op te broeden, maar het weer moet mee zitten, ik moet een fotograaf vinden en ook nog een juiste locatie. Het was gisteren heel mooi weer en binnenkort komt er een hittegolf aan hoor ik, say whuuut?! Ik ben een absolute voorstander van warmere temperaturen, maar om de een of andere manier heb ik het daar in België wat moeilijk mee om me daar aan aan te passen. Voor deze outfit heb ik me laten inspireren door fashion uit het verleden. Kijk je even mee?

IMG_4342

IMG_4341 IMG_4340 IMG_4347

Toen ik dit jeansrokje zag, was het liefde op het eerste gezicht! Deze zomer kan een exemplaar van deze niet in je garderobe ontbreken. Je vindt tegenwoordig ze in alle vormen en kleuren. Doordat de jaren ’70 weer helemaal terug van weg geweest zijn, is de denim trend ook weer ‘a thing’. Dit soort rokjes kan je met vanalles en nog wat combineren, do I need to say more?!

IMG_4337 IMG_4348

Deze witte sneakers met plateauzool van Keds doen me ook enorm aan vroeger denken. Een beetje die tennis-vibe. Deze Keds kan je net zoals het jeansrokje met echt alles combineren, met jurkjes, maar ook met een gewone comfy jeans . En wat zijn ze op deze foto zo heerlijk clean white hé! 😉

IMG_4338 IMG_4339 IMG_4346

Zonnebril H&M Trend

T-shirt Zalando Essentials

Jeansrok Topshop

Sneakers Keds

I loooove stripes! Het voordeel aan gestreepte items is dat ze met alles gecombineerd kunnen worden. Een goed gestreept exemplaar is dan ook een must in ieders kleerkast vind ik. Op deze outfitfoto’s draag ik trouwens Velvet Teddy van Mac op mijn lippen en Pirate van Chanel op mijn nagels. Rode nagellak in combinatie met streepjes is always a good idea. Last but not least let’s talk about the sunglasses. Deze zonnebril is van enorm goede kwaliteit. Door het model ziet deze er veel duurder uit dan hij eigenlijk is.

Ben je ook helemaal mee met de denim trend? Hoe ziet jouw perfecte zomer-outfit eruit? Let me know in the comments! 

xoxo

3 gedachten over “Let’s go back in time

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s