Summerproof Nails

Long time no see! Ik heb een tijdje volledige vakantie genomen (dus ook van het bloggen). Dat had ik even nodig na al het schoolgedoe. But today is D-day, vandaag heb ik eindelijk nog eens een blogpost voor jullie klaarstaan. Ik laat jullie namelijk 3 nagellakjes uit de zomercollectie van Essie zien. Het zijn stuk voor stuk pareltjes, kijk je even mee?

IMG_4099

IMG_4100 IMG_4102

Elke zomer, winter, herfst, noem maar op, komt Essie weer aanzetten met de leukste kleurtjes. Ook deze keer kon ik het weer niet laten om er een aantal mee naar huis te nemen. Ik vond deze 3 kleuren er het leukst uitzien en eigenlijk ook wel een beetje ongewoon. Ik bedoel, die gele kleur, die heb ik nog nergens gezien! Pastelkleurtjes zijn één van mijn favorieten nagellakkleuren. Je kan dus begrijpen dat dit mijn hart hiervan sneller gaat slaan. 😀

IMG_4128

Van de blauwe nagellak en de perzikkleur volstaan 2 laagjes voor een goede dekking, maar van de lichtgele kleur heb je er toch zeker 3 nodig en dan nog valt de dekking wat tegen.

IMG_4123

 Ik ben enorm tevreden met deze 3 kleurtjes. Vooral de peachy kleur springt er voor mij echt uit. Deze laat je handen er namelijk bruiner uitzien en dat is in de zomer altijd mooi meegenomen! In ‘chillato’ ben ik een beetje teleurgesteld. Ik vind het een leuke kleur en ‘out of the ordinary’, alleen heel jammer van de dekking. Ook met de blauwe kleur ben je meteen summerproof!

Essie-lakjes kosten rond de €11.99. Je kan Essie-lakjes bij Kruidvat of online vinden. 

Wat is jouw favoriete nagellak tijdens de zomermaanden? Laat het me weten in de reacties! ❤

xoxo

4 gedachten over “Summerproof Nails

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s