3x Red Lipstick

Tussen alle examen madness door, deel ik even deze blogpost met 3 verschillende rode lipsticks met jullie. Er was net bij Kruidvat een actie waarbij je 3 producten van een aantal merken kon kopen en je kreeg dan een gratis reistasje ter waarde van €20. Alle drie de lipsticks die ik vandaag aan jullie laat zien, staan al een hele tijd op m’n wishlist. Lees je mee?

IMG_3945

IMG_3968 IMG_3970 IMG_3969IMG_3972 IMG_4001

MAC Ruby Woo (Retro Matte) €19

Deze MAC-klassieker stond hoog aan mijn wishlist. Toen ik voor de zoveelste keer bij MAC binnenstapte besloot ik om hem eindelijk eens te swatchen en huppakee, hij ging mee naar huis. Deze lipstick heeft een retro matte finish. Hier liet ik jullie eerder al mee kennismaken in de Mac Marathon (in part 4 en part 5). De voordelen aan deze finish zijn dat hij ontzettend goed blijft zitten, maar de nadelen zijn dat hij nogal een uitdrogend effect heeft en stroef aanbrengt. Ben je een getrainde lipstickaanbrenger? Dan moet je je hier niets van aantrekken of gewoon een lipliner als hulpmiddeltje gebruiken. Deze prachtige klassiek rode kleur zal regelmatig uit mijn stash gehaald worden. Deze kan je met vanalles combineren en in alle seizoenen uit de kast halen.

Je kan MAC lipsticks vinden in de Mac-filialen, op de MAC website bestellen of bij douglas.nl bestellen. 

IMG_3952 IMG_3955 IMG_3958 IMG_3957 IMG_3989

Maybelline Color Sensational Pleasure Me Red €11.99

Deze rode lipstick had ik gespot bij een Franse youtuber. Zij gebruikte deze in een video en vermelde erbij dat deze ontzettend fijn is omdat hij makkelijk aanbrengt én bovendien je lippen niet uitdroogt. Ik moest en zou deze dan ook aanschaffen en tadaaaam, here it is! Het meisje in kwestie had 100% gelijk. Ik vind dit een hele fijne lipstick. Hij brengt vlotjes aan op de lippen, droogt niet uit en heeft een mooie shine. Oh en laten we het even over de geur hebben! Deze geur doet me stiekem aan de kerstdagen denken. Een beetje à la cookie bread man zou ik zeggen. Als je in de buurt van deze lipstick vertoeft, zou ik je zeker en vast aanraden om er eens aan te ruiken. (hoe raar dat ook klinkt) If we’re talking MAC finishes, dan zou ik deze bestempelen als een mix van satin en amplified.

Je kan Maybelline Colorsensational lipsticks vinden bij Kruidvat, bij bol.com en op andere make-up webshops.

IMG_3949 IMG_3950 IMG_3948 IMG_3959 IMG_3964 IMG_3996

L’Oréal Color Riche Julianne’s Pure Red €14.99

Ik kocht al eerder de Laetitia-variant (de donkerrode) uit deze collectie, maar deze stond ook al een hele tijd op m’n wishlist. Ook deze is weer anders dan de 2 vorige kleuren. Deze is feller dan de andere en meer zomers op de een of andere manier. Een groot minpunt aan deze lipstick vind ik de geur. Die doet me heel hard denken aan de make-up van vroeger. Daar kan nog aan gewerkt worden. Ik ben meer een vanille-type of girl. Deze lipstick heeft een matte finish en gaat dus doorheen de dag lang mee.

Je kan de L’Oréal Color Riche lipsticks vinden bij Kruidvat, bol.com en op andere make-up webshops.

IMG_3983

Julianne’s Pure Red – Ruby Woo – Pleasure me Red

Zoals je kan zien heb ik niet gelogen en zijn het wel degelijk 3 verschillende rode kleuren. Ruby Woo zou ik bestempelen als the classic red. Julianne’s Pure Red heeft dan weer dat zomers vleugje. Last but not least zou ik Pleasure Me Red zou ik zeker bovenhalen tijdens de feestdagen vanwege de geur. hmmmmm… doet me steeds weer naar een kerstboom verlangen. (hihi)

IMG_3975 Een meisje kan nooit genoeg rode lipsticks hebben en dat is bij deze nog even bevestigd. Een rode lipstick is echt mijn ding. Ik durf zelfs zeggen dat ik eerder naar een rode lipstick dan naar een my lips but better-kleurtje durf grijpen. Ik moet me trouwens excuseren, op de foto’s waar ik de lipstick draag heb ik enkel concealer op. Het is weer die tijd van het jaar: examens en dan draag ik zo goed als geen make-up, want ik zit toch maar thuis.

Heb jij een perfect red lipstick? Let me know in the comments!

xoxo

5 gedachten over “3x Red Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s