Let’s talk budget! | Hema Soft Matt Lipbalm

Na de Mac Marathon (#1, #2, #3, #4, #5), vond ik dat het tijd was voor een budget break. Ik schreef al eerder 2 blogposts over de Hema Soft Matt Lipbalm (part 1 & part 2). Vandaag staat er een opvallende roze kleur op het programma. Let’s talk budget!

IMG_3703

IMG_3714

IMG_3704 IMG_3705 IMG_3706 IMG_3707 IMG_3709 IMG_3711 IMG_3712 IMG_3713 IMG_3715 IMG_3716

Het chubby stick-gehalte van deze Lipbalm begin ik meer en meer te appreciëren. Ik vind het zelfs makkelijker dan een gewone lipstick. Ik kan de lipbalm precies aanbrengen en makkelijk in alle hoekjes geraken.

IMG_3751 IMG_3725

Zoals ik jullie vertelde in het eerste deel van de Mac Marathon, was ik in het begin helemaal niet zeker over roze lipstick. Nadat ik die roze Mac lipstick had geswatcht en realiseerde dat ik die stiekem eigenlijk wel heel leuk vond staan, besloot ik om dit kleurtje bij Hema mee te nemen. Ik nam eerder al een framboosrode en een klassiek rode kleur mee. Ik wil het toch nog even hebben over de geur van deze lipbalms. Toen ik deze aanbracht op mijn lippen, vroeg mijn zus plots wat ze rook, wat dus uiteindelijk deze lipbalm bleek te zijn. Ze hebben namelijk een zoete snoepjesgeur. Hmmmmm… Totally up my alley.

IMG_3720

Hema Soft Matt Lipbalm 04 – €4.50

Tja, wat kan ik nog zeggen?! Ik denk dat het in part 1 en part 2 al duidelijk was dat ik een hele grote fan ben van deze lipbalms. Nogmaals wil ik Hema feliciteren met het feit dat ze focussen op de inhoud in plaats van de verpakking. Don’t get me wrong, de verpakking is clean en to the point. Soms heb ik gewoon het gevoel dat lowbudgetmerken het omgekeerde doen. Ik vind deze kleur wederom fantastisch en het toont maar weer dat je vanalles in dit gamma kan terugvinden. Het enige soort kleur dat ik mis, is een donkerrode vampy kleur. Misschien een tip, Hema?

Welke kleurtjes heb jij al van de Hema Soft Matt Lipbalms? Let me know, girlfriends!

xoxo

11 gedachten over “Let’s talk budget! | Hema Soft Matt Lipbalm

  1. wauw! Staat je echt super, ik hield me ook altijd aan de kleuren die ik kende. Maar roos is inderdaad top!
    En oohh dat mandje, zo leuk

    Groetjes
    Felia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s