Mac Marathon #5 oh lord jesus, it’s a fire

I know, wéér een rode lipstick… Maar het zijn heus niet dezelfde kleuren hoor! 😀 Deze zomer ben ik head over heels verliefd geworden op de rode kleuren met een framboosrode ondertoon. Echt he-le-maal mijn ding! Op de laatste dag van de Mac Marathon laat ik jullie misschien wel mijn favoriet onder framboosjes zien.

IMG_3471

IMG_3470

Herken je het zinnetje uit de titel?! :p Zo niet, bekijk dan even dit filmpje! Het is zeker het bekijken waard.

IMG_3472

IMG_3450

‘All Fired up’ heeft een retro matte finish, net zoals de vorige lipstick die ik jullie in Mac Marathon #4 liet zien, nog even herhalen:

Retro Matte: Very similar to the matte formula, but the formula is more drying on the lips. It is definitely more matte than the ‘Matte’ formula. You have to tug on your lips a bit to apply these, but the colors are gorgeous!

  • Bottom line: Long-wearing, opaque coverage, more drying than the matte formula.      Bron

IMG_3451 IMG_3453 IMG_3454 IMG_3474 IMG_3469

IMG_3620

Ik kan niet genoeg van deze kleur krijgen, echt een enorm mooie zomerse rode kleur is dit! Ik moet wel zeggen dat ik het moeilijk had met het aanbrengen van deze lipstick. De naam doet het al vermoeden, maar deze lipstick knalt als je’m aanhebt. Net zoals ik bij de vorige lipstick uit de Marathon aanhaalde, is je make-up met deze in je stash meteen summerproof. Goh, dat wordt nog een volle reistoilettas! Vooraleer je deze lipstick aanbrengt, zou ik gerust iets voedend op je lippen doen, want zoals als het hierboven al wordt vermeld, kan deze nogal uitdrogend zijn. Tegelijkertijd heb je dan weer het voordeel dat hij enorm goed blijft zitten.

IMG_3457

MAC All Fired Up (Retro Matte) – €19

Ik vergeef het deze lipstick het stroef aanbrengen maar al te graag, want ik ben helemaal verkocht aan deze kleur. Net zoals ik in de eerste dag van de Marathon de roze kleuren had ontdekt, ben ik tegelijk ook helemaal mee met de framboosrode kleuren! Ik heb het gevoel dat dit een beetje dé trend van het moment is. (spot je het rijmpje :p ) Dit is nu eens een trend waar ik helemaal in mee wil en kan gaan. Ook bij de de budgetmerken zoals Essence kan je zo’n soort kleuren spotten, kijk maar in deze blogpost.

Ben jij fan van de Retro Matte finish? Wat is jouw absolute must deze zomer? Let me know in the comments!

xoxo

2 gedachten over “Mac Marathon #5 oh lord jesus, it’s a fire

  1. Wauw, echt zo’n mooie kleur. Dan is het stroef aanbrengen inderdaad snel vergeven!
    ‘Oh lord jesus, it’s a fire’: haha, wie kent dat zinnetje nu niet 😉
    Ik ga de andere kleuren ook eens bekijken!
    x, Lena

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s