Mac Marathon #4 when in doubt, wear Red

Wow, we zitten alweer aan de voorlaatste lipstick uit de Mac Marathon. Time flies, when you’re having fun! Vandaag laat ik jullie een ander soort finish zien dan dat ik jullie al heb laten zien. Van deze kleur krijg je spontaan zin in de zomer, you with me? IMG_3433 IMG_3419 De derde kleur die deze week op het programma staat is ‘Relentlessly Red’. In de bloggerwereld heb ik het gevoel dat hier heel veel over geschreven is. Een soort hype, hing er rond deze lipstick zeg maar. Het stond dan ook in de sterren geschreven dat deze in mijn stash terecht zou komen. IMG_3422 IMG_3423 IMG_3424 IMG_3427 IMG_3430

IMG_3421

‘Relentlessly Red’ heeft een retro matte finish. Voor mij is dit helemaal nieuw, dus wat houdt deze finish nu net in:

Retro Matte: Very similar to the matte formula, but the formula is more drying on the lips. It is definitely more matte than the ‘Matte’ formula. You have to tug on your lips a bit to apply these, but the colors are gorgeous!

  • Bottom line: Long-wearing, opaque coverage, more drying than the matte formula.  Bron

IMG_3431 IMG_3582 Dit is nu toch echt helemaal een zomerkleurtje, niet waar?! Qua ondertonen lijkt het alsof er een beetje vanalles inzit. Ik spot een beetje koraalrood, wat roze en een vleugje framboos eroverheen. Kortom een match made in heaven. Door de enorme matte finish brengt deze nogal stroef aan, maar blijft doorheen de dag erg goed zitten. Deze lipstick hoort gewoon thuis in mijn toiletzakje om mee op reis te nemen. IMG_3429

Mac Relentlessly Red (Retro Matte) – €19

Het enige minpuntje aan deze lipstick, vind ik het aanbrengen, dat verloopt nogal stroef. Let dus zeker op dat je niet de mist ingaat! Laten we dan even allemaal een (halve) minuut stilte houden voor deze kleur. Halleluja! Praise the lord! Het enige dat hier nog ontbreekt is een leuke zomerhit en dan zijn we helemaal vertrokken voor de zomer. Btw, ik draag deze lekker tijdens het studeren, dan heb ik alvast een vleugje zomer in huis! (hihi)

Krijg jij door deze lipstick ook al spontaan zin in de zomer? Wat vind jij van deze kleur? Laat het even weten in de comments!

xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s