Mac Marathon #3 she’s a diva

Oke, het is tijd voor numéro trois. In deze blogpost laat ik jullie geen typische zomerkleur zien, maar een prachtige donkerrode kleur die al een hele tijd op mijn wishlist stond én die bovendien al een hele tijd in mijn schuif lag om aan jullie te laten zien. *tromgeroffel* Psssst… Kan je al aan de titel raden welke ik jullie vandaag toon? 😀

IMG_3409

IMG_3407

IMG_3413

IMG_3410 IMG_3416

IMG_3408

‘Diva’ heeft een matte finish, die ik jullie op de eerste dag van de Marathon én in een eerdere blogpost al liet zien. Nog even herhalen:

Matte: The most drying of all of the MAC standard formulas, it is also the most long-wearing. The Matte lipsticks give full, opaque coverage and last for about 6 hours. As the name suggests, they have no shimmer or sheen. I love this formula for nights out when I don’t want to constantly reapply my lipstick.

  • Bottom line: Long-wearing, opaque coverage, a bit drying.  Bron

IMG_3417

IMG_3554

Ondanks de matte finish, vind ik dat deze lipstick makkelijk aanbrengt. Deze lipstick blijft doorheen de dag goed zitten, maar als je een 3 gangen-menu naar binnen wilt werken, dan zou ik ‘em voor de zekerheid toch in mijn tas stoppen. Laten we het nu even hebben over de kleur. Wat een prachtige zwoele donkerrode kleur is dit!

IMG_3418

Mac Diva (Matte) – €19

Ik ben enorm tevreden met dit kleurtje, past perfect in mijn donkerrode/donkerpaarse lipstick obsessie. Ik vind dat je met dit kleurtje alle kanten op kan. Je kan deze zowel in de zomer als in de herfst/winter aan. In de herfst smijt je er een leuke hoed bovenop en in de zomer haal je je innerlijke hippie naar boven. Voor het aanbrengen zou ik misschien een lippotlood adviseren. Door de donkere kleur ga je nogal snel de mist in en eens het erop zit, zit het erop! If you know what I mean. 😉

Zit Diva in jouw stash? Ben jij ook zo te vinden voor donkere lipkleuren? Let me know in the comments!

xoxo

4 gedachten over “Mac Marathon #3 she’s a diva

  1. deze was mn eerste mac lippenstift! Zeeeer tevreden over, ik dacht dat deze overal was uitverkocht in belgie? Ik heb die van mij in Madrid gevonden

    1. Dit was ook één van mijn eerste aankopen! Ik heb hem al een hele tijd geleden besteld op de Mac website (denk ik, het kan ook bij Douglas zijn geweest), maar ik had hem altijd in de kast laten liggen om te reviewen. :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s