Mac Marathon #2 take me to Hollywood

Another day, another new Mac lipstick. In deze blogpost laat ik jullie weer een LE kleurtje zien, als je deze liever niet ziet, klik dan gerust weg en stay tuned, want de volgende dagen komt er weer een lading lipstick aan die in het vaste assortiment zit! Sommigen zullen de naam van de lipstick al kunnen raden aan de hand van de titel. Lees je even mee?
IMG_3392

IMG_3387

Als tweede lipstick laat ik jullie de kleur ‘Hollywood Cerise’ zien die uit de Philip Treacy-collectie komt.

IMG_3390 IMG_3389

‘Hollywood Cerise’ heeft een satin finish. Remember this?! Ik toonde jullie al eerder een lipstick met een dergelijke finish in deze blogpost. Nog even recapituleren:

Satin: The Satin finishes are quite matte like the Matte formula, but with a bit of added sheen and a little less drying on the lips. They wear for about 5 hours and give opaque coverage.

  • Bottom line: Long-wearing, opaque coverage.  Bron

IMG_3394 IMG_3397 IMG_3406 IMG_3403 IMG_3402

IMG_3530

Tegenover de eerste Mac Marathon lipstick, neigt deze kleur eerder naar het paarse. Ook brengt deze lipstick soepel aan door de satin finish. Aan de lippen voelt deze fijn aan, maar blijft goed zitten. Neem deze lipstick voor de zekerheid mee in je tas, want de kans zit erin dat je deze doorheen de dag zal moeten bijwerken.

MAC-Philip-Treacy-Hollywood-Cerise-lipstick-swatch-comparison-dupe

Bron

mac-hollywood-cerise-1

Bron

images Bron 

Hierboven heb ik enkele gelijkaardige lipsticks op een rij gezet. De laatste komt trouwens van op een ongelooflijk interessante site genaamd DupethatZij gaan telkens als een soort dupe-detectives op zoek naar lookalikes. Zij doen dat niet enkel voor lipsticks, maar ook voor andere make-up én bovendien gaan zij ook altijd op zoek naar een goede vervanger voor een LE lipstick die niet meer terugkomt. Ze hebben ook een instagram account en ik ben alvast één van hun volgers.

IMG_3401

MAC LE Philip Treacy Hollywood Cerise (Satin) – €19 

Ziezo deze zit er ook weer op! Van deze roze kleur ben ik ook weer een enorme fan. Op de swatchfoto komt het niet helemaal goed over, maar deze lipstick is wel degelijk iets warmer en paarser van ondertoon dan de vorige lipstick uit de Marathon. Ik val in herhaling, maar ook hierover heb ik niets slechts te zeggen, buiten het feit dat ook deze in het vaste assortiment zijn plaatsje verdient. (Nu ik erover nadenk, wat een assortiment zou Mac dan wel niet hebben 😮 ) Bij lowbudgetmerken zoals Essence, ik haalde dit al eerder aan in deze blogpost, vind ik dit ook het geval.

Hier vind je het eerste deel van de Mac Marathon!

Wat is jouw favoriete roze kleur? Welke lipstick vind jij dat in het vaste assortiment zou moeten zitten? Laat het me weten in de comments!

Een gedachte over “Mac Marathon #2 take me to Hollywood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s