Mac Marathon #1 always look on the pink side of life

Vandaag is dag één van de Mac Marathon die ik start op mijn blog! *whoop whoop* Als je wat meer info over dit concept wil, bekijk dan gerust deze blogpost. In dit artikel laat ik jullie een nogal opvallende roze kleur zien. Normaal gezien ben ik niet van de roze kleuren, maar deze kon me toch bekoren! Benieuwd? Keep on reading! ❤

IMG_3371

IMG_3367De kenners onder ons zullen al direct opmerken dat deze kleur niet in het vaste assortiment zit. Maar no worries, ladies, aan het einde van deze blogpost heb ik enkele dupes voor jullie opgelijst!

IMG_3368

IMG_3369 IMG_3370

IMG_3378

IMG_3379

IMG_3380

IMG_3386

‘No faux pas’ heeft een matte finish. In een vorige blogpost liet ik jullie hier al mee kennismaken. Nog even ons geheugen opfrissen:

Matte: The most drying of all of the MAC standard formulas, it is also the most long-wearing. The Matte lipsticks give full, opaque coverage and last for about 6 hours. As the name suggests, they have no shimmer or sheen. I love this formula for nights out when I don’t want to constantly reapply my lipstick.

  • Bottom line: Long-wearing, opaque coverage, a bit drying.  Bron

IMG_3522

Ik had enorm veel schrik dat deze kleur mij niet zou staan, daarom ben ik fysiek (normaal bestel ik altijd alles online) naar een Mac winkel gegaan en heb hem daar geswatcht. Ik deed ‘em op en ik wou hem er niet meer af doen. Het was gewoon liefde op het eerste gezicht. Ik vind dat een kleur als deze onmiddellijk je hele gezicht oplicht.

MAC-Philip-Treacy-No-Faux-Pas-lipstick-swatch-comparison-dupe1

Bron

Op internet ging ik op zoek naar enkele dupes van deze lipstick en tadaaaaam! Niet getreurd, want ik ben er vrij zeker van dat deze lipstick nog terug zal komen in een andere LE van Mac. Op de foto van de dupes kan je zien dat ‘No Faux Pas’ in een eerdere LE zat tijdens de feestdagen in 2014. Moest het er niet meer van komen zie je op deze foto dat Viva Glam Miley Cyrus en Girl About Town er enorm goed op lijken. Het verschil zit ‘em enkel in de finish, jammer genoeg komt dit vaak voor bij LE collecties van Mac. *sad face* Deze 2 dupes hebben namelijk beide een amplified finish.

Amplified: These lipsticks give opaque coverage similar to the Matte formula, but are much less drying. I do not own any Amplified lipsticks, as I believe they only come in a couple of colors, but I’ve heard that they last around 3-4 hours.

  • Bottom line: Opaque coverage, not as drying as Matte.  Bron

IMG_3382

Mac LE Philip Treacy No Faux Pas (Matte) – €19

Dit wordt zeker en vast mijn zomerkleurtje. Ik zit helemaal op de roze trein and I’m not getting off. Ik heb altijd gedacht dat roze lipsticks niet voor mij waren weggelegd. Gek genoeg is roze mijn favoriete kleur, enkel niet voor op mijn lippen, I guess?! Dat tijdperk is nu volledig over, ik stond in de Mac-winkel en ik swatchte de ene na de andere roze kleur met als resultaat dat mijn wishlist nu nog wat langer is geworden. *zucht* Nu even terug naar deze lipstick, ik heb hier niets slechts over te zeggen, behalve dat deze in het vaste assortiment zou moeten komen, that’s it!

Nam jij iets mee uit de Philip Treacy-collectie? Zijn roze kleuren iets voor jou? Laat het achter in de comments!

xoxo

6 gedachten over “Mac Marathon #1 always look on the pink side of life

    1. ja, ik ook normaal gezien! deze roze kleur is echt een uitzondering! deze week komen er ook nog wat rode kleuren aan in de mac marathon! 🙆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s