Shoplog Mei 2015! | H&M, Zara, Topshop…

Er staat een nieuwe video online! *whoop whoop* 3x raden wat soort video het is geworden 😀 Ik heb de afgelopen tijd weer wat spullen verzameld. Ik kocht onder andere enkele Mac lipsticks en een ‘zotte broek’. Laat me zeker weten wat jullie favoriete item is uit de video!

PS: vergeet ook geen duimpje omhoog te doen en je te abonneren op mijn kanaal, because that would make me really happy 😀

2 gedachten over “Shoplog Mei 2015! | H&M, Zara, Topshop…

  1. Yes, ik ben fan! “Gelukkig” zijn het bijna examens, anders zou mijn portefeuille weer afzien 😉 Weer hele leuke spullen, ik ben fan van de zonnebrillen, gele trui, het krijtlint, … en al de rest, haha!

    In verband met je lens: in het begin is het beeld inderdaad veel scherper, maar vanaf de DIY-spulletjes van HEMA werd je zelf wat waziger. Ik denk dat je lens vanaf dan zijn focus verlegde naar de spullen die je vast had en niet meer focuste op jou zelf. Just letting you know!

    Voor de rest top, ik kijk al uit naar de volgende video!

    1. Oh superleuk om zoiets te lezen! Ik heb het ook gemerkt, op het schermpje zag het er scherp uit, maar achteraf zag ik het dan ook. Ik moet er nog wat mee leren werken :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s