Essence toppers!

Zoals je aan de titel van deze blogpost wel al kan merken, heb ik vandaag 2 echte lowbudget lipsticktoppers voor jullie klaarstaan! Deze lipsticks vind ik echt op hoog niveau voor een klein prijsje. Vanaf maandag begint mijn Mac Marathon (meer info vind je hier), wat redelijk prijzige lipsticks zijn, dus besloot ik om eerst nog wat budget toppers te laten zien. Zo compenseert dat een beetje (hoop ik :p ).

IMG_3086


IMG_3085 IMG_3095 IMG_3098 IMG_3101

IMG_3128

IMG_3105 IMG_3087 IMG_3090

IMG_3505

Essence Longlasting Lipstick 12 Blush My Lips

Toen ik nog eens in de Essence-schappen bij Kruidvat aan het snuisteren was, viel mijn oog op deze prachtige framboosrode kleur. Ik zag dat deze kleur uitverkocht was en ik was dus benieuwd wat er zo speciaal was aan dit kleurtje. Wauw wauw wauw, ik heb er geen andere woorden voor. Een kleur zoals deze is gewoonweg op Mac-niveau. De ‘shiny’ finish stoort me helemaal niet en bovendien brengt deze lipstick heel soepel aan. Qua houdbaarheid moet je’m zeker doorheen de dag bijwerken.

IMG_3104

IMG_3092 IMG_3093

IMG_3496

Essence LE Love & Sound Lipstick 02 Glastonberry

Ook weer deze kleur is een kleurtje die je gerust bij een high end make-upmerk zou kunnen spotten. Waar ik iets minder over te spreken ben is dat Essence op deze lipstick het ‘matte’ label kleeft, terwijl dat helemaal niet zo is. Ik vind deze lipstick fantastisch en dat label was helemaal niet nodig. Deze lipstick heeft dezelfde finish zoals die uit het long lasting-assortiment. Hij is crèmig van textuur en brengt gemakkelijk aan. Juist door de crèmige textuur, moet de lipstick zeker doorheen de dag bijgewerkt worden.

IMG_3100

Als je het nog niet doorhad, ben ik echt helemaal fan van deze lipsticks en dan in het bijzonder van de kleuren. Ik vind het top dat de lowbudget-merken zoals Essence en Catrice steeds weer vernieuwender zijn met hun producten. Vergeet ook niet dat je deze lipsticks al voor €2.59 mee naar huis neemt. Whuuuut?! Als ik dan echt één puntje van kritiek moet aanhalen, dan zijn dat de finishes. Ik denk dat deze in het matte er nog veel mooier hadden uitgezien. Ook vind ik het jammer dat ‘Glastonberry’ niet in het vaste assortiment zit, want wat een mooie kleur is dat toch!

Wat nam jij mee uit de Essence Love & Sound-collectie? Welke Essence-lipsticks zijn jouw favorieten? Let me know in the comments!

xoxo

5 gedachten over “Essence toppers!

  1. Wat een mooie lipsticks! Ik vind die van Essence erg fijn en de kleur is echt heel mooi ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s