Announcement! | Mac Marathon

Volgende week maandag start ik met een serie op de blog genaamd ‘Mac Marathon’. 5 dagen lang zal je telkens een kleurtje uit het lipstickassortiment van Mac kunnen bewonderen. Ben je even excited als ik? Lees gerust even mee. ❤

IMG_3362

Ik ben geen crazy ‘lipsticklady’ en ik heb dus deze lipsticks niet in één keer gekocht. Beetje bij beetje heb ik deze verzameld. Ik kocht deze lipsticks over een hele lange periode. Door het tijdsgebrek bleven ze hier helaas in de kast liggen en aaargh ik wou ze dragen, maar ik moest ze sparen voor een blogpost. Dus besloot ik om er een Mac-marathon van te maken. Ik maakte van elke lipsticks foto’s en swatches ofcourse.
IMG_3366

Kan je al niet meer wachten? Eerder reviewde ik al 2 andere Mac lipsticks, die kan je hier en hier bewonderen.

De eerste review zal maandag 18 mei op de blog verschijnen. Stay tuned is dus de boodschap!

xoxo

2 gedachten over “Announcement! | Mac Marathon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s