Hema Soft Matte Lipbalm |Part 2

Eerder schreef ik al een review over een Hema Soft Matt Lipbalm. Sindsdien was ik op zoek naar andere kleurtjes, maar het leek wel alsof in iedere Hema een wervelwind was voorbij gekomen en alle Soft Matt Lipbalms had meegenomen. Onlangs bracht ik een bezoekje aan Tongeren voor school en *hoera* ik vond er eentje!

IMG_2802

IMG_2804

IMG_2805

Vorige keer nam ik de kleur 05 (ziehier review) mee, wat een mooie felrode/roze kleur was. Dit keer ging ik voor een wat meer klassieke rode kleur.

IMG_2807

IMG_2808

IMG_2806

Ik zei eerder al dat ik helemaal fan was van het chubby crayon-gehalte van dit product. Sindsdien ben ik nog altijd niet van mening veranderd. Ik vind dat dit ontzettend makkelijk aanbrengt. Ik geraak gemakkelijk in de hoekjes door deze crayon-punt.

IMG_2860

De finish van deze Lipbalm vind ik gewoonweg fantastisch. Een goede mix van satin en matte zou ik zeggen? Voelt enorm fijn aan de lippen: niet te droog, maar blijft gewoon goed zitten.

IMG_2801

Hema Soft Matt Lipbalm 08 – €4.50

Ik heb niets anders dan positiefs over deze lipbalm te zeggen. In een eerdere review over de Hema Longer Lasting Lipstick vermeldde ik al dat ik het super vind dat Hema zich eerder focust op de inhoud van het product dan op het uiterlijk van het product. Mijn andere lipbalm heb ik al ontzettend veel gebruikt en met deze zal het niet anders zijn. Op het eerste zich lijkt het alsof dit een gewone klassieke rode kleur is, mààr ik spot toch een kersenrode ondertoon?! Ik zou zeggen, Hema doe zo voort, ik ben helemaal verkocht!

Welke kleurtjes hebben jullie van de Hema Soft Matt Lipbalm? Ben jij tevreden? Laat het me weten in de comments!

xoxo

4 gedachten over “Hema Soft Matte Lipbalm |Part 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s