Classic Red | Budgetproof

Altijd en overal ben ik op zoek naar dé perfecte klassieke rode kleur die bovendien geen shiny finish heeft, maar een goed evenwicht tussen satin en matte. Vandaag laat ik een lipstick aan jullie zien die dit alles heeft én bovendien voor een klein prijsje! Lees je mee?

IMG_2815

IMG_2819

IMG_2817

IMG_2818

IMG_2823IMG_2814

Sinds kort als ik een Hema-filiaal bezoek, ben ik te vinden aan de cosmetica-stand. Niet zo lang geleden bracht Hema de Soft Matte Lipbalms uit en dat heeft me benieuwd gemaakt naar wat ze nog allemaal te bieden hadden. Ik spotte de woorden Longer Lasting Lipstick op deze verpakking én dan ontdekte ik ook nog deze prachtige rode kleur. Match made in heaven hoor ik je daar zeggen?!

IMG_2820

IMG_2870

De lipstick bracht een beetje stroef aan. Toen ik de lipstick net aan had gebracht, was ik enorm enthousiast en had ik het gevoel dat de lipstick als een huis zou blijven zitten. Na een Scheppes agrum en croque bolognaise verder hing de lipstick helaas een beetje overal. Er zat nog steeds een groot deel op m’n lippen, maar het was net of de rand was weggevaagd. Weird. De lipstick voelt een beetje plakkerig aan. Het doet me een beetje denken aan de Maybelline 24hr Superstay, maar daar moet je boven de kleur nog een lippenbalsem aanbrengen. Ik had net hetzelfde gevoel hier.

IMG_2821

Hema Longer Lasting Lipstick 05 – €4.25

Allereerst wil ik Hema feliciteren. In plaats van zich te focussen op de buitenkant van het product hebben ze zich duidelijk de nadruk gelegd op de kwaliteit van het product. Daarvan kan ik alleen maar blij worden. Eerder zei ik al dat ik een absolute ‘sucker’ ben voor mooie verpakkingen, maar ik vind het dan zo stom als de inhoud tegenvalt. Bovendien valt deze verpakking niet helemaal tegen vind ik. Clean, stijlvol en to the point. Deze lipstick heeft een matte finish.

Als je nog een klassieke rode lipstick zoekt, dan kan ik je deze zeker en vast aanraden!

Welke lipstick is voor jou de perfecte klassieke rode lipstick? Wat vind jij van het cosmetica-aanbod bij Hema? Laat het me weten in de reacties!

xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s