OOTD | Superstars

In mijn laatste filmpje kon je al zien dat ik al helemaal in mijn lente-mood zit. Als je me volgt op instagram, dan heb je gemerkt dat ik ‘a thing’ heb ontwikkeld voor sneakers. Ik bestelde 2 paar adidas supercolors en daarvoor had ik al een paar adidas superstars ontvangen. Met die laatste laat ik jullie vandaag een outfitpost zien waar ook een vleugje lente in zit.

FotoFlexer_Photo

IMG_2607

IMG_2600

Voor mijn vorige outfitposts ben ik altijd veilig in de omgeving van mijn eigen omgeving/huisje gebleven. Dit keer besloot ik om het eens anders aan te pakken. Ik sprong in de auto en keek wat rond. Aangezien het paasmaandag was, dacht ik dat er niet veel verkeer of mensen op de baan zouden zijn. Ooooh goood, dit was echt één van de genantste momenten uit mijn leven. De foto’s zijn ook niet zo mooi zoals ik had gewild, omdat ik er zo snel mogelijk vanaf wou zijn.

IMG_2598

IMG_2577 IMG_2576

IMG_2411

Ik had bij Mango een lookalike gespot van de Céline trio bag, maar helaas heb ik hem niet gevonden in de winkels. Onlangs keek ik eens bij C&A rond en zag ik deze duo bag voor amper €12.50! Deze moest dus mee naar huis. De voering van dit tasje is trouwens koraalrood.

IMG_2491IMG_2475IMG_2508 IMG_2467

Deze ketting van Margie in a box past perfect bij deze zachtroze jas, perfecte combo voor de lente dus! Deze ketting past bij enorm veel outfits. Als je deze ergens bijgooit, ben je direct lenteproof. IMG_2502 IMG_2500 IMG_2540

IMG_2410

Deze Adidas Superstars had ik al een tijdje in mijn kast liggen. Ik weet niet of jullie het verschil kunnen merken (ik weet eigenlijk niet of er een verschil is), maar ik bestelde mijn paar bij de kinderen-categorie op Zalando. Die voor de volwassenen zijn namelijk altijd uitverkocht en bovendien zijn deze een pak goedkoper. Ik wist niet goed hoe ik deze moest combineren, toen ik plots een hele leuke outfitpost op jenniefromtheblog.nl tegenkwam met deze sneakers. Ik haalde inspiratie uit haar outfitpost, dook mijn eigen kleerkast in et voilà! Ik volg haar al een tijdje en she got styleee! Ik hou van haar leuke every day outfits met altijd net dàt tikkeltje meer. Psst… Check ook zeker haar instagram! Misschien kan ze jullie ook wat inspiratie geven! 😉

IMG_2429 IMG_2428

Ketting Margie in a box

Sweater H&M

Duo bag C&A

Jas Zara

Jeans H&M

Sneakers Adidas (via Zalando)

Op de duur werd het me te ‘openbaar’ op de plek met die houten balken. We zijn dan even verhuisd naar een zijstraatje, maar daar bleek het niet veel beter. Ik zag namelijk mensen achter hun raam komen kijken en of course moesten er mensen raar kijken. Ik leef nog altijd in België namelijk. Maar soit, ik ben enorm blij met deze outfit, een hele eenvoudige lente-outfit. Mijn haar zat lekker volumineus, omdat ik zaterdag naar de kapper was geweest en hiernaar had gevraagd. De kapster heeft echt onzettend goed haar best gedaan, ik had net extensions! Dit was trouwens wel de 3de dag, dus het was al een beetje (veel) uitgezakt, maar ik vond het nog steeds mooi! Stiekem moet ik toegeven dat ik opkijk tegen de dag dat deze sneakers niet meer zo wit zullen zijn. Daar heb ik echt een hekel aan. Vuile sneakers, het heeft zijn charmes, maar geef mij maar ‘clean white’.

Wat vind jij van deze outfit? Welke sneakers heb jij in je schoenenstash? Laat het achter in de comments!

Oh ja, ik bestelde 2 paar van de adidas supercolor sneakers! Woops… Ik vond beide kleuren zo mooi! Roze is echt al jaren mijn favoriete kleur en de lichtblauwe, look at those! Do I need to say more?!

xoxo

6 gedachten over “OOTD | Superstars

  1. Leuke foto’s! Ik vind persoonlijk die standaard superstars niet zo, die gekleurde wel. Ik ben wel weg van je ketting wauw!

  2. Echt een super leuke outfit! Ik vind de Superstars jammer genoeg te plomp aan mijn smalle voeten :(!

    Ik heb het gevoel dat ik vanavond veel ga bijlezen op je blog, echt een leuke ontdekking!

    Bisous! Shannen x (coeurbelgique.blogspot.be)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s