4x Lipliners

Heel de wereld is in de ban van lipliners en dan vooral het soort à la Kylie Jenner. In mijn laatste shoplog vertelde ik jullie al dat ik 4 budgetproof lipliners gekocht had. Vandaag laat ik deze aan jullie zien, kijk je mee? IMG_2118

IMG_2116 IMG_2124 IMG_2165 IMG_2168 IMG_2170

Catrice Longlasting Lipliner – 080 That’s what Rose wood do! €1.99

Wat Catrice zegt over de Ultimate Stay Lipliner:

Grenzen! Longlasting Lip Pencil stelt grenzen aan kleur, voorkomt dat lipstick uitloopt en garandeert intens kleurresultaat. De langhoudende, waterproof textuur is zacht en zorgt voor een nauwkeurige applicatie. De ideale voorbereiding voor fashion lippen. Bron

Again, wordt hier weeral het longlasting-label op gekleefd, mààr hier zegt men wel op de verpakking lasts up to 4 hours. En dat is wél geloofwaardig. Deze kleur is een perfecte every day rozige tint. Ik kan me voorstellen dat hier een heleboel lipsticks bij passen, zowel lowbudget als high end. (verder in dit artikel laat ik jullie een aantal matching lipsticks zien) Tegenover de andere lipliners die ik jullie laat zien, zijn de twee uit de Longlasting-lijn het droogst. Bij deze zou ik zeker aanraden om een matching lipstick te zoeken of er een lipbalm erover te doen.

IMG_2158 IMG_2171 IMG_2172

Catrice Longlasting Lipliner – 020 Hey Macadamia Ahey! €1.99

Dit is waarschijnlijk de meest ‘unusual’ kleur die ik momenteel in mijn stash heb zitten. Dit is een kleur ofwel you love it or you hate it. And I love it! Ik droeg deze kleur in mijn laatste video. De Longlasting lipliners vind ik het meest stroef om aan te brengen. Ze zijn minder crèmig van textuur dan de andere. Ik vind het echt leuk dat Catrice deze kleur, dat anders is dan de andere, aan hun assortiment heeft toegevoegd. Meestal zie je dit soort kleurtjes enkel bij merken zoals Mac en dergelijke.

Op mijn instagram postte ik hier ook een foto mee:

https://instagram.com/p/0u6MdxBquK/?taken-by=lamourinnocent

IMG_2154 IMG_2176 IMG_2175

Catrice Ultimate Stay Lipliner – 070 Rosy Brown €2.39

Wat Catrice zegt over de Ultimate Stay Lipliner:

De Ultimate Stay Lipliner heeft een langhoudende en hoog gepigmenteerde textuur. De lipliner voorkomt het uitlopen van lipstick en biedt een overtuigende kleur en vorm van de lippen. Met geïntegreerde puntenslijper voor het beste precisiewerk. Bron

Uit deze lipliner-lijn van Catrice reviewde ik eerder al twee andere lipliners: een berry kleur en een my lips but better-kleurtje. Over deze twee was ik al erg te spreken, dus besloot ik nog eens een kijkje te nemen welke kleuren er nog in deze lijn zaten. Ik kwam thuis met deze rozige bruintint (verder in dit artikel vind je swatches van alle lipliners). Weer een kleur die helemaal on trend is. Deze lipliner heeft geen gewone potlood punt, maar is een soort ‘waskrijtje’ dat je elke keer meer moet uitdraaien. Het handige aan deze lipliner is dat er onderaan een soort van plastic slijper zit, waarmee je je punt dus elke keer weer wat ‘scherper’ kan maken. Net zoals ik in de eerdere reviews van de andere kleuren zei, is deze lipliner erg fijn om aan te brengen. Hij ‘glijdt’ als het ware over je lippen. Deze lipliner heeft een crèmige textuur,

IMG_2153 IMG_2177 IMG_2178

Essence Lipliner – 06 Satin Mauve €0.99

Wat Essence zegt over de lipliner:

de coole lipliner kleuren zorgen voor duidelijke contouren en mooie, welgevormde lippen. handig: de lipliner is uitloop-proof en blijft superlang mooi. Bron

In een eerder artikel over de nieuwe Essence lipsticks vertelde ik jullie al dat het merk helemaal on trend is met zijn producten. Met deze lipliner is het niet anders! Weer krijg je voor een héél klein prijsje een goed product waardoor je helemaal mee bent met de laatste make-up hype. Ook vind ik dat deze lipliners van Essence heel gemakkelijk aanbrengen. Ze zijn best wat crèmig van textuur vind ik, maar ze hebben nog altijd het voordeel van heel het lipliner-gedoe dat ze dus niet shiny zijn. Ik heb nog andere lipliners van Essence waaronder Soft Pink (want geef toe, voor €1 wil ik ze allemaal in mijn stash) en die durf ik te dragen zonder lipstick erbovenop. (yes, I’m a rebel! hehe)

IMG_2187 IMG_2192IMG_2201

Stuk voor stuk vind ik deze lipliners pareltjes en dan zeker voor die lage prijsjes! Als ik een favoriet moet kiezen dan is dat ‘Hey Macadamia Ahey!’ Wat een bijzondere kleur is dat! Ik draag ‘em trouwens in mijn laatste shoplog. Ik denk dat ik op zoek ga naar een lipstick die hierbij past, want lipliners hebben toch altijd de neiging om alle ‘mankementjes’ aan je lippen te tonen. Als jullie een idee hebben welke lipstick bij deze bruine kleur zou passen, let me know!

IMG_2232

Mac Faux – Catrice Ultimate Stay Lipstick Mauve me tender –

Essence Natural Beauty – Essence Cool Nude – Essence Come Naturally

Hier heb ik enkele swatches van een aantal lipsticks op een rijtje gezet die ik vond dat bij deze lipliners zouden kunnen passen. Vinden jullie ook niet dat Faux van Mac behoorlijk veel weg heeft van Mauve me tender van Catrice? De finish van beide is ook best gelijkaardig.

IMG_2122

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoopjes. Ik zal ongetwijfeld nog veel gebruik maken van deze lipliners. Het grootste pluspunt aan al deze lipproducten is zeker en vast de prijs. Dat kan niemand ontkennen. Zoals ik al eerder zei ben ik het meest fan van de bruine Longlasting lipliner van Catrice. Kortom ik kan jullie zeker aanraden om eens een kijkje te nemen in het Catrice- en Essence-schap!

Btw, je kan deze lipliners gerust combineren met een iets high end-lipstick 😉

Welke is jullie favoriet? Hebben jullie een favoriete (lowbudget) lipliner? Laat het me weten in de comments!

xoxo

2 gedachten over “4x Lipliners

  1. Je moet de Exaggerate Lipliner van Rimmel in Eastend Snob eens proberen, moest je dat nog niet gedaan hebben :)! Echt een prachtige matte en roze my-lips-but-better kleur! Bisous! Shannen x (coeurbelgique.blogspot.be)

    1. idd, over die lipliner heb’k ook al veel goeds gehoord, ik ga hem binnenkort toch eens moeten kopen! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s