Essence everyday lipsticks

Jaaa, i know, het is een beetje lipstick-mania de laatste tijd. Ik schreef nog maar net een artikel over mijn nieuwe Mac-lipstick en hier is alweer een lading lipstick. #sorrynotsorry Als je een beetje op de hoogte bent van wat er zich afspeelt in de ‘beautywereld’, dan heb je vast en zeker gehoord dat er weer dingen zijn bijgekomen en weggegaan in het Essence- en Catrice-assortiment. Meestal besteed ik daar niet zo veel aandacht aan, tot ik deze 2 mooie Essence lipsticks zag liggen.

IMG_1837IMG_1822 IMG_1823

Deze 2 lipsticks komen uit de Longlasting-lijn. Meestal zijn de hulzen van deze lijn zwart met een gekleurd streepje in het midden, mààr deze twee komen uit de nude-lijn. Geen limited edition, maar een toevoeging aan het bestaande assortiment. Ik nam de kleuren 03 Come Naturally en 05 Cool Nude mee. De andere kleuren waren me veel te licht.

IMG_1831 IMG_1836 Eigenlijk ben ik niet zo te vinden voor Essence-lipsticks. Ik vind de kleuren meestal mooi én het prijskaartje ervan, maar dat is het vaak ook. De lipsticks gaan nooit een ganse dag mee en dat stoort me een beetje. Als student, spendeer ik vaak een hele dag op school. Ik zoek dan ook een lipstick die er op het einde van de dag nog op zit en geen lipstick waar enkel de randjes nog van overblijven of helemaal niets. Ik was té excited over deze nieuwe kleurtjes, dus moest ik deze twee mee naar huis nemen. IMG_1830 IMG_1832

Nu moet ik zeggen, Essence heeft echt zijn best gedaan om op dé trend van het moment in te spelen. En dat is….. tromgeroffeeeel… de Kylie Jenner-lip. Haar naam is al veel te vaak gevallen de laatste tijd, but she’s ruling the world at the moment (toch het make-upwereldje dan 😉 ). Even tussendoor, ik vind dat het hoogtijd is dat iemand met een nieuwe make-uptrend komt aanzetten!

IMG_1833 IMG_1834

Over de Essence Longlasting nude lipsticks

Eeuwig nude! dé trend… nu ook voor je lippen. de lichte, crèmige textuur voelt prettig aan op je lippen en biedt langhoudende resultaten natuurlijke schoonheid – de nude trent past absoluut bij elke beauty! Bron

Ik ben al een tijdje op zoek naar een nude-lipstick, maar ik ben niet echt van de nude nude, if you know what I mean? Ik heb nogal donkere lippen van mezelf en als ik daar dan een lichtroze/beige kleur over doe, dat is het gewoon niet. Daarom was ik ook blij dat ik deze kleuren in het nude-assortiment van Essence zag!

IMG_1829

BeFunky_IMG_1843.jpg

Zoals jullie zien komen de kleuren van de huls van de lipsticks helemaal overeen met de werkelijke kleur van de lipsticks. Misschien niet dé ontdekking van de eeuw, maar vaak ziet de kleur op de verpakking van een product er anders uit dan de werkelijke kleur van het product. Come Naturally neigt meer naar het paarsige. Cool Nude neigt dan weer meer naar het bruine/oranje zou ik zeggen?

IMG_1828 IMG_1825

Langhoudend zou ik deze lipstick zeker niet noemen. Bij de eerste hap of slok dat je neemt, komt er meteen een lading lipstick af. Ik zou dan ook bij deze aan alle make-upmerken willen zeggen dat ze niet huppakee overal de term ‘longlasting’ op moeten kleven. Essence heeft gelijk over de cremige textuur van de lipstick, die voelt prettig aan op de lippen. Last but not least, it’s all about the price tag! Opnieuw, Essence, ik weet niet hoe jullie het voor elkaar krijgen, maar voor €2.39 zijn deze lipsticks toch echt wel toppertjes.

xoxo

Een gedachte over “Essence everyday lipsticks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s