New Mac Lipstick!

Onlangs was ik weer online aan het ‘windowshoppen’, tot ik plotseling op de Douglas-site terechtkwam. Al een tijdje had ik deze lipstick op mijn wishlist staan en eeeindelijk was hij weer beschikbaar! Kortom, ik kocht mijn tweede Mac lipstick! *driewerf hoera* FotoFlexer_Photo

IMG_1758 IMG_1759Tadaaaam, ik kocht dus de kleur Faux. Ik hoor deze naam regelmatig vallen als het gaat om Kylie Jenner-kleurtjes. Ik ben een fan van Kylie Jenner’s lippen (geef toe, who isn’t?!). Nu ben ik niet van plan om botox te beginnen gebruiken of extreme lipliner aan te brengen, maar de lipkleuren kan ik wel smaken. Deze lipstick zou ik benoemen als Kylie Jenner-inspired, maar is voor mij net even goed een my lips but better-kleurtje.  IMG_1761 IMG_1762

IMG_1764 IMG_1770 IMG_1772Faux heeft een satin finish. Nu ben ik geen Mac-expert, dus heb ik even opgezocht wat daar eigenlijk mee bedoeld wordt.

Satin: een finish met een goede dekking/pigmentatie. Lijkt op matte, maar dan met meer glans en is minder uitdrogend. Het is niet mat, maar ook geen gloss. De houdbaarheid van deze finish is goed. Bron

Klinkt goed he?! Deze finish is exact waar ik naar op zoek was!

IMG_1886IMG_1890IMG_1891

Gisteren droeg ik deze lipstick een hele dag. Ooooh, wat een fijne lipstick! De finish van deze lipstick is to die for. Het droogt je lippen helemaal niet uit, integendeel zelfs. Voor mij is deze kleur een my lips but better kleurtje. Ik ben verkocht! By the way, op het einde van de dag *zonder touch up* zat er nog steeds lipstick op mijn lippen! Oh ja, did you notice?! Faux accentueert de velletjes op mijn lippen niet!

IMG_1766

Ik kocht deze lipstick online bij Douglas. (super service trouwens!) Deze stond al ontzettend lang op mijn wishlist, maar telkens was hij overal uitverkocht. Nu was ik op een dag weer even aan het dromen van deze lipstick en hop hij was beschikbaar! *my lucky day* The downside van deze lipstick (van alle Mac-lipsticks), is misschien het prijskaartje van 19, maar voor die prijs heb je dan ook wel wat. Ik kocht samen met Faux een andere lipstick, die ik jullie binnenkort ook ga laten zien! Ik ben helemaal te vinden voor deze lipstick en dan zeker de finish! Hij blijft een hele dag zitten, je velletjes worden niet geaccentueerd én het droogt je lippen niet uit, perfect combo!

Welke Mac-lipsticks zitten er in jouw stash? Ben je ook fan van de satin finish? Laat het me weten in de comments!

xoxo

Een gedachte over “New Mac Lipstick!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s