Budget Boho |Affordable & Adorable

Morgen nog een laatste dagje stage en dan zit het erop! Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, want er leek eerlijk gezegd geen einde aan te komen. Langs de ene kant ben ik enorm opgelucht dat het erop zit, maar ik ga mijn dagelijkse routine en contact met de leerlingen missen. Nu even iets anders, ik kocht onlangs deze mooie boho-juweeltjes voor amper €4! Benieuwd waar ik deze kocht? Lees dan zeker verder! ❤

BeFunky_IMG_1879.jpg

Allereerst nam ik deze ringen mee. Ik ben dol op deze turquoise parels/stenen met zo’n craquelé-effect. Het is een topcombinatie trouwens met dit ‘oude’ zilver. Met deze ringen zal je mij in de zomer ongetwijfeld regelmatig spotten! Don’t worry, ik ga ze heus niet alle vier tegelijk dragen, maar ik zou wel gerust durven er 2 tegelijk te dragen. Dat versterkt dat boho-gevoel nog meer.

IMG_1859 IMG_1860 IMG_1861

Heb je het gezien? Deze ringen hebben nog een voordeel, ze zijn verstelbaar!

IMG_1866

Bij Zeeman hebben ze ook regelmatig leuke juweeltjes. Enkele jaren geleden kocht ik daar oorbellen die heel erg goed op deze lijken. Toen kreeg ik er ontzettend veel complimentjes over. Er was trouwens ook nog een gouden variant van deze oorbellen.

IMG_1872 IMG_1869 IMG_1871

Afgelopen zomer waren de ibiza-armbandjes (of hoe je ze ook wil noemen) helemaal on trend. Dit zijn 3 aparte armbandje, eentje met parels en een enorm schattige vogel, eentje met van die turquoise craquelé-parels en een gewoon zilveren chain armbandje.

IMG_1875

Het is tijd dat ik jullie eindelijk vertel waar ik dit leuke setje heb gekocht. Ik kocht dit allemaal bij Action! (I know, toen ik dit in de winkel zag liggen, kon ik mijn ogen ook niet geloven!) Voor de ringen betaal je €0.49/stuk. De 3 armbandjes samen kosten €0.79 (deze zitten bij elkaar). And last but not least, voor de oorbellen ben je €0.99 kwijt. Ja, jullie hebben het goed gelezen. Voor dit alles ben je maar 4 eurootjes kwijt! Deze zijn ideaal om je zomer- of zelfs lente-outfit op te fleuren.

Koop jij soms juweeltjes bij Action? Wat vind je van deze? Laat het me weten in de reacties!

xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s