OOTD | 50 Shades of Grey

Ik weet dat ik een beetje laat kom bij de ’50 shades of grey’-madness, maar hier is een outfitpost (geïnspireerd op de naam van de film). Ik bestelde onlangs deze hoed, et voilà, ik vond dat het tijd was om deze aan jullie te laten zien!      BeFunky_IMG_1647.jpg

IMG_1693

IMG_1730IMG_1673

IMG_1728

IMG_1633

De lipstick die ik draag, is mijn beloved Rimmel Kate Moss 107, een lipstick die me nooit teleurstelt. Het is trouwens de eerste lipstick die ik bijna heb opgebruikt. Say whaaaat?!

IMG_1620

IMG_1684

Hoed Topshop (via Zalando)

Jas Pimkie

Trui Mango

Ketting H&M

Horloge Daniel Wellington

Ripped knee jeans Only (via Zalando)

Chunky chelsea boots H&M

IMG_1715

Ik heb trouwens net de ’50 shades of grey’-film gezien! Daarvoor had ik al de 3 boeken in één keer uitgelezen and I must admit, Christian Grey zag er in mijn verbeelding toch een tikkeltje beter uit. Alhoewel dat Jamie Dornan er niet slecht uitziet natuurlijk. Ik heb het gevoel dat de meningen over de film verdeeld zijn, maar dat heb je nu eenmaal als er zo veel hype rond iets hangt. PS: Ik kijk alvast uit naar de volgende film! (hihi)

Heb jij de ’50 Shades of Grey’-film al gezien? Wat vond jij ervan? Wat vind je van deze outfit? Laat het achter in de comments!

xoxo

Een gedachte over “OOTD | 50 Shades of Grey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s