YSL lipstick | Prune Avenue

In mijn vorige blogpost konden jullie al lezen dat ik een cadeaubon van Ici Paris Xl had gekregen. Ik besteedde het aan een Chanel nagellak en aan deze lipstick. Het is er eentje van Yves Saint Laurent geworden! Lees je even mee?

BeFunky_IMG_1539.jpg

IMG_1516

Ofcourse hoort deze lipstick in een van kop tot teen gouden verpakking te zitten! Heerlijk luxueus! Een nadeel aan deze verpakking is dat het uit plastic is gemaakt. Wat toch een beetje afdoet aan de luxe van het product.

IMG_1522

IMG_1537

IMG_1527

IMG_1536

IMG_1538

IMG_1533

 

Zoals jullie zien, is het weer die paarse/donkerrode kleur waar ik zo dol op ben. In deze blogpost toonde ik jullie nog enkele andere favoriete lipsticks in hetzelfde kleurschema.

IMG_1601

IMG_1580

IMG_1584

Zoals je ziet heeft deze lipstick geen matte finish. Ik kocht deze lipstick omdat ik gehoord had dat deze een voedende formule heeft. Ik heb namelijk nogal veel lipsticks die naar het matte neigen, dus besloot ik om eens voor een andere finish te gaan and I’m liking it!

IMG_1532

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture lipstick – 54 Prune Avenue

Dit is echt he-le-maal mijn kleurtje. Ik ben ook blij dat ik eens een lipstick heb met een andere finish. Het prijskaartje (€31) is natuurlijk aan de hoge kant. Het was een splurge aankoop. Waar misschien niet iedereen fan van is, is de geur. Eens je de lipstick aanbrengt, heeft hij nogal een uitgesproken geur. Een beetje een parfum-geurtje zou ik zeggen. Ik vind het persoonlijk niet storen en het stinkt ook niet, maar ik kan me inbeelden dat het niet voor iedereen is weggelegd. Ook moet ik jullie toegeven dat ik deze aankoop waarschijnlijk niet had gedaan zonder cadeaubon én bovendien maakte ik gebruik van een mix & match korting. De acties bij Ici Paris Xl houd ik regelmatig in het oog, en dat kan ook een tip zijn voor jullie. Je bespaart er namelijk heel wat euro’s mee!

Hebben jullie veel high-end make-up in jullie stash? Laat het me weten in de comments!

xoxo

4 gedachten over “YSL lipstick | Prune Avenue

  1. Wat een prachtige lipstick! Hij staat je echt super mooi en de kleur is ook echt zo mooi ^^

  2. Wat een mooi kleurtje, het staat je echt heel goed. En een high end lipstick met een beetje korting scoren is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s