#notd: My first Chanel nail polish

Fioew, het is al veel te lang geleden dat ik nog iets gepost heb. Ik had het ontzettend druk met dingen te regelen voor mijn aankomende stage en school. You know the deal. Onlangs ging ik even Ici Paris XL binnen met een cadeabon en kwam ik buiten met 2 items. Vandaag laat ik één van die items aan jullie zien: Mijn allereerste nagellak van Chanel! (Psst, het andere item komt er ook binnenkort aan!) Kijk je mee?

BeFunky_IMG_1426.jpg

IMG_1418 IMG_1423

Wat een mooie verpakking he!

IMG_1432 IMG_1428 IMG_1474 IMG_1475

Ik ben iemand die ontzettend veel van klassiekers houd. Ik vond dan ook dat mijn eerste Chanel nagellakje een rode kleur moest zijn. Oorspronkelijk had ik een ander kleurtje op het oog (Rouge Noir). Die was helaas niet meer in voorraad, dus ging deze kleur: 08 Pirate mee naar huis.

IMG_1478

Ik ben geen fan van de applicator van deze nagellak. Ik ben een Essie-addict en die lakjes hebben zo’n brede applicator die heel gemakkelijk aanbrengt. Deze van Chanel daarentegen heeft nogal een lange en fijne applicator. Hmmm not my thing.

IMG_1479

Het is een gewone klassieke rode kleur. Niet te fel en ook niet te donker. Just perfect. Dit lakje kostte €22.20. Zonder cadeaubon had ik deze waarschijnlijk niet gekocht. Ik vind het een fijne nagellak, maar eerlijk gezegd ben ik toch nog altijd een voorstander van Essie. Die zijn de helft goedkoper en hun kleurtjes vind ik ook net iets meer up-to-date. Ik lijk misschien een beetje ondankbaar, maar dat ben ik zeker niet. Ik weet dat telkens ik deze nagellak ga zien in mijn stash of mijn nagels ermee ga lakken, dat mijn hart sneller zal slaan. Er staan nog een paar kleuren op mijn wishlist van Chanel, maar voorlopig houd ik het bij deze ene, want meer kan mijn studentenportefeuille niet aan. (hihi)

Heb jij al nagellak van Chanel? Wat vind jij ervan? Heb je een favoriete kleur? Laat het achter in de comments!

xoxo

Een gedachte over “#notd: My first Chanel nail polish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s