Action blue eyes eyeshadow palette

Het was al een tijdje geleden dat ik nog eens binnenstapte bij Action. Gisteren besloot ik dat het lang genoeg was en reed ik richting Action. Ik heb al regelmatig de oogschaduw palettes van de Action zien passeren, maar nog nooit echt een review ervan. Vandaag laat ik aan jullie het oogschaduw palette zien voor blauwe ogen. Persoonlijk was ik enorm benieuwd naar de pigmentatie ervan. Kijk je even mee?

IMG_1134

IMG_1127

IMG_1133

Ik vind dat de kleuren van dit palette er enorm goed uitzien. Het idee van palettes te maken voor een specifieke oogkleur kan ik wel hebben, maar langs de andere kant voelde ik me een beetje ‘naughty’ toen ik dit palette voor blauwe ogen meenam en eigenlijk bruine ogen heb. Ik nam dit palette mee om de simpele reden dat de kleuren me enorm aanspraken. Bovenaan heb je wat oranje/bruine kleuren en onderaan wat groene kleuren.

IMG_1128

IMG_1266

Ik ben een beetje teleurgesteld in de pigmentatie van de bovenste rij en dan helemaal ontgoocheld in de eerste twee kleurtjes. Ik heb echt hard moeten wrijven eer er iets van kleur of glitter afkwam. De andere bruine en oranje tinten mogen er wel zijn.

IMG_1267

De pigmentatie van de groene kleurtjes is goed zoals jullie zien. En wauw ik ben echt verliefd op de tweede en vierde kleur, mijn oog wordt ernaartoe getrokken.

IMG_1132

Ookal was de pigmentatie van de kleurtjes uit het palette goed, toen ik een ooglook hiermee probeerde maken ging het helemaal mis. Wat een ramp was dat. Ik probeerde met de oranje en bruine tinten iets te maken, maar er was telkens maar één kleur die overheerste. Het maakte niet uit welke kleur ik bijvoorbeeld in mijn crease deed, je zag er niets van. Uiteindelijk had ik van een bepaalde kleur zo veel gebruikt dat ik bijna op de bodem zat. Een ooglook zit er voor mij met dit palette niet in. Ik moet wel zeggen dat je de oogschaduw perfect op zich kan gebruiken, weliswaar met een oogschaduwbasis eronder. De sponsapplicator die er bij zat, heb ik trouwens aan de kant laten liggen. Die dingen werken voor geen meter. Voor de make-uplovers onder ons denk ik dat je dit palette gerust in combinatie met andere (en betere) oogschaduw kan gebruiken en er een mooie ooglook kan uitpersen. En voor €0.79, wat wil een mens nog meer?

Heb jij al make-up bij Action gekocht (waar je heel tevreden van bent)? Laat het me weten in de comments!

xoxo

Een gedachte over “Action blue eyes eyeshadow palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s