My lips but… better

Ik ben al een tijdje op zoek naar een every day lipstick. Zoals jullie misschien wel al door hebben of misschien niet: ik ben een absolute budgetlover. Ik besloot dan ook even een kijkje te nemen in het Catrice-schap. Lees je even mee welke lipstick ik uiteindelijk mee naar huis nam?

BeFunky_IMG_1022.jpg

IMG_1012

IMG_1017

IMG_1051

Ik schreef al eerder een artikel over een lipstick uit de Ultimate Stay-collectie van Catrice. Ik was daar toen zo tevreden over dat ik besloot om daar nu weer een exemplaar uit mee te nemen. Ik had online al even zitten zoeken welke kleurtjes mij het meest aanspraken. Nu moet ik zeggen in onze Kruidvat zijn de meeste lipsticks al gebruikt, waardoor er dus lipafdrukken staan op de lipstick of vergeten mensen de lipstick goed naar beneden te draaien waardoor er nog maar een vies stompje overblijft. Ik kan me hier soms zo aan ergeren. Ik bedoel, waarom zijn die testers er anders nog? Ik heb nog nooit een lipstick op mijn lippen gedaan bij Kruidvat, ofwel swatch ik ‘em op mijn arm of ga ik gewoon af op de kleur die ik zie.

IMG_1043

IMG_1054

IMG_1008

Ook nam ik een lipliner mee en net zoals de vorige keer ook weer eentje uit de Ultimate Stay Lipliner-collectie. Als ik de kleuren van de lipstick en lipliner zag vond ik ze behoorlijk bij elkaar passen en als ik naar de namen keek, wist ik het zeker. Dit is een creamy lipliner, wat het aanbrengen ervan enorm makkelijk maakt. Je kan er gerust volledig je lippen mee invullen. Het creamy-gehalte van deze lipliner heeft zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. De lipliner is enorm fragiel. Vanmorgen maakte ik swatches op mijn arm en het gedeelte dat ik had naar boven had gedraaid, is gewoon afgebroken. *sad face*

IMG_1058

De laatste tijd is iedereen in de ban van Kylie Jenner’s lippen. Nu ikzelf kan maar heel moeilijk geloven dat dat allemaal de schuld is van de lipliner. Als je Kylie’s lippen van vroeger vergelijkt met die van nu, dan heb ik toch heeel sterke twijfels hoor. Al ben ik niet helemaal te vinden voor het volle lippen-gedoe, ik ben wel een fan van de kleur van haar lipsticks. Ik ben al een tijdje swatches aan het opzoeken van de MAC-lipsticks die zij zogezegd zou dragen en uiteraard zag ik ook een swatch van Velvet Teddy. Nu moet ik zeggen, ik vind dat deze combinatie er eigenlijk wat op lijkt. Ik ben geen Velvet Teddy-kenner, en ik heb deze lipstick helaas ook niet in mijn stash, anders kon ik meteen vergelijken.

IMG_1031

Ik heb jullie hierboven gezegd dat ik de kleur een beetje een Kylie Jenner-kleurtje vind. Ik moest dan ook even mijn innerlijke Kylie Jenner naar boven halen. Et voilà! Nu moet ik zeggen dat ik de lipstick behoorlijk creamy vind, en de finish is er ook naar. Bij het plum kleurtje uit deze collectie vond ik de finish behoorlijk matte, maar bij deze is dat helemaal niet zo. Maar again, doordat de lipstick net zo creamy is, brengt deze weer ontzettend goed aan.

Oh! Heb ik jullie al verteld hoe heerlijk deze lipstick ruikt? Een heerlijke vanillegeur! Hmmmm…

IMG_1013

IMG_1023

Catrice Ultimate Stay Lipstick – 050 Mauve Your Lips

Catrice Ultimate Stay Lipliner – 080 Mauve Me Tender!

Ik denk dat ik bij deze een goede everyday lipstick heb gevonden. Het is niet exact wat ik in mijn hoofd heb, maar het komt in de buurt. Ik weet niet of deze lipstick voor iedereen geschikt is. Ik was in het begin ook aan het twijfelen of het wat voor mij zou zijn. Toen ik de kleur van de lipstick in de huls zag, zag ik niet direct de link tussen de naam en de kleur. Als je de kleur namelijk ziet, dan zie je eerder een roze kleur dan een mauve kleur. Maaaaar dan komt de verrassing, als ik de lipstick opdeed, dan zag ik wel degelijk een mauve ondertoon verschijnen. And again, duimpje omhoog voor de naamkeuze van Catrice!

Wat vinden jullie van deze combinatie? Wat is jouw everyday lipstick? Laat het me weten in de comments!

xoxo

6 gedachten over “My lips but… better

  1. Lijkt deze je dan beter als je wat droge lippen hebt? Bij die plum kleur zie je heel snel de velletjes op mijn lippen… Onvermijdelijk tijdens de winter! 😉

    1. Deze lipstick is veel creamier dan het plum kleurtje, dus je gaat het automatisch minder zien. Verder kan ik je enkel als tip geven om je lippen regelmatig te scrubben en er lippenbalsem op doen.

  2. Ik heb net dezelfde die ik ook als everyday lippenstift draag. Na je post over de paarskleurige, heb ik deze beiden gaan halen. Nu heb ik wel bij alletwee het effect dat ze men droge lippen in de verf zetten, maar als oplossing smeer ik er altijd een laagje vaseline over. Dan vind ik het er perfect uitzien 🙂

    1. dat droge lippen-probleem heeft iedereen deze koude dagen, ik kan enkel aanraden om je lippen te blijven scrubben en er lippenbalsem op te blijven doen! 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s