The Most Beautiful Eyeshadow Ever

Onlangs ging één van mijn vriendinnen naar Duitsland. Dit jaar ben  ik nogal intensief bezig met make-up voor the blog. Er ging dus direct een belletje rinkelen en moest ik denken aan Kiko. Ik had deze oogschaduw gespot bij een youtuber en ik dacht: ‘waaauw, dat is iets voor mij!’ Helaas bevindt Kiko zich niet in België, als je dus bijvoorbeeld naar Italië of Duitsland gaat, stap zeker eens bij Kiko binnen!

BeFunky_DSC_0793.jpg

DSC_0788

DSC_0787

DSC_0790

Kiko water eyeshadow – 200 champagne

Zoals jullie kunnen zien is dit een long-lasting oogschaduw. Ik droeg ‘em op mijn verjaardag en ik moet zeggen, ik ben er ontzettend tevreden van! Je kan deze oogschaduw blijkbaar zowel droog als nat aanbrengen. Dat had ik eerlijk gezegd nog niet opgemerkt tot nu, dus dat ga ik binnenkort eens uittesten.

DSC_0799

DSC_0793

DSC_0800

Hierboven zie je hoeveel pigment de oogschaduw afgeeft. Het is echt glitter all over the place! I LOVE it! Ik vind deze oogschaduw echt he-le-maal perfect voor zowel alle dagen te dragen of kan ook tijdens een avondje uit met een winged eyeliner erboven. Oh ja, in het begin van mijn blogpost zei ik dat je Kiko enkel in het buitenland kan vinden, maaaar I have some good news! Je kan Kiko ook online bestellen. Ik vind het echt jammer dat je dit niet in België kan vinden, want anders zou het mijn tweede thuis worden denk ik!

DSC_0795

Dan moet ik het ook nog over de prijs hebben van dit prachtexemplaar. Tromgeroffeeeeel… Je kan dit kopen voor amper €4.90 !? Yes ladies, dat hebben jullie goed gelezen! Ik ben ontzettend dankbaar dat Lieze deze oogschaduw voor mij heeft meegenomen. Dus Lieze, if you’re reading this, thanks girlfriend! Deze oogschaduw is ook nog te koop in andere kleurtjes die net zoals deze ontzettend veel pigment afgeven. Als je dus ooit in de buurt van een Kiko-winkel bent, spring zeker eens binnen!

Heb jij al eens een bezoekje gebracht aan Kiko? Heb je een favoriet Kiko-product? Laat het me weten in de comments!

xoxo

Een gedachte over “The Most Beautiful Eyeshadow Ever

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s