Essie nailpolish stash

Ik heb al ontzettend veel over Essie gepraat. Vandaag vond ik het hoog tijd om mijn Essie nail polish stash aan jullie te tonen! Exact 1 jaar geleden heb ik mijn eerste nagellakje van Essie gekocht. 365 dagen later heb ik er 25… (don’t judge me :p ) Ik heb vanalles een beetje: glitterlakjes, the perfect red etc. Benieuwd naar mijn top 5? Keep on reading! ❤

BeFunky_DSC_0953.jpg

#pastelicious

BeFunky_DSC_0964.jpg

DSC_0965

Ik heb geprobeerd alle nagellakjes in te delen volgens kleur. Allereerst begin ik met mijn favoriete categorie: de pastelkleurtjes. Deze kleuren zijn een absolute musthave tijdens de zomer voor mij. Ik vind dat ze met ontzettend veel te combineren zijn. Als ik eentje uit deze categorie zou moeten kiezen, dan zou het absoluut ‘Blanc‘ zijn! Deze witte nagellak dekt zo ontzettend goed. Dit lakje is ook het eerste lakje ooit dat ik bijna heb opgebruikt!

#glitter all the way

BeFunky_DSC_0957.jpg

DSC_0956

Uh, dit is ook mijn favoriete categorie. Ik kan echt niet kiezen… 😦 Op het einde van deze blogpost laat ik jullie mijn top 5 zien en I struggled! Ik hou enorm veel van glitter. Op dat vlak is mijn motto: the more, the better! Ik vind dat een beetje glitter altijd en overal moet kunnen. Zeker tijdens de feestdagenperiode zijn deze een must! Ook hierover maakte ik al een blogpost waarin ik jullie deze glitterlakjes laat zien voor tijdens de feestdagen.

#the search for the perfect red

BeFunky_DSC_0978.jpg

DSC_0977

Mijn rode categorie is een beetje pover. Dat komt omdat ik (denk dat ik) de perfecte rode kleur heb gevonden. Dat is het linkse exemplaar: ‘Russian Roulette‘. Het rechtse is zoals de naam al suggereert een koraalrode lakje. Beide kleuren vind ik gepast voor tijdens de zomer. De linkse kleur kan je ook makkelijk dragen tijdens de winter, de rechtse kleur vind ik eerder een zomerlakje.

#bordeaux fever

BeFunky_DSC_0962.jpg

DSC_0963

Ik ben definitely een bordeaux lakjes-verzamelaar. Ik heb ook een zwart kleur ‘Licorice‘ in deze categorie gestopt, omdat ik het anders zo zielig vond dat deze helemaal alleen in een categorie moest. Op foto zien deze er misschien allemaal hetzelfde uit, maar als je ze op je nagels doet zie je duidelijk het verschil. (echt waar!) Ik maakte eerder al een blogpost over mijn favoriete bordeaux nagellakjes, mijn laatste toevoeging is ‘Sole Mate‘.

#violet vanity

BeFunky_DSC_0958.jpg

DSC_0960

Blijkbaar ben ik ook gek op violetkleurtjes. Ik had het niet eens door tot ik aan deze blogpost begon. Ik draag deze kleuren enkel tijdens de zomer. Mijn minst favoriete lakje uit mijn hele stash is ‘Splash of grenadine‘. Ik heb het gevoel dat deze niet helemaal bij mijn huidskleur past. (if that makes sense…) ‘Bond with whomever‘ heb ik trouwens ooit eens in een promotiebak bij Kruidvat gevonden. Vandaar de plakkerige overblijfselen die je kan zien op het flesje. (heb ik trouwens echt een hekel aan, maar ik krijg het er maar niet af, blugh)

#take care

BeFunky_DSC_0979.jpg

Ofcourse ben ik niet enkel fan van de Essie-kleurtjes alleen, maar ik ben ook fan van hetgeen zij maken voor nagelverzorging. Ik kocht onlangs deze basecoat, omdat ik het beu was om verkleurde nagels te hebben en nu kan ik niet meer zonder! Het middelste is nagelriem-olie met abrikozengeur. (ja, dat heb je goed gehoord: abrikozengeur!) Dit is meestal mijn laatste stap in het hele nagellak-gebeuren. Met base- en topcoat blijft mijn nagellak tot wel een week zitten. Bij andere mensen waarschijnlijk langer, maar ik kan er echt niet tegen als er ergens een hoekje af is.

#Top 5

BeFunky_DSC_0980.jpg

Tadaaaaaaam, het is eindelijk tijd om mijn top 5 aan jullie te laten zien! Oh Lord, I struggled! Ik heb van mijn hart een steen moeten maken om mijn 5 favorieten uit de 25 lakjes te kiezen. ‘Blanc‘ moést er gewoonweg bij zitten. Deze is al voor 3/4de leeg. ‘Mint Candy Apple‘ is een klassieker en ook ik ben hier verliefd op geworden. (is ook al voor de helft leeg by the way) In mijn top 5 kon geen glitter ontbreken! Deze hebben jullie ook al in een eerdere blogpost kunnen zien waarin ik mijn liefde voor glitterlakjes verklaar. (lekker dramatisch hehe) Vooral deze is mijn favoriet omdat het een rosé glitter nagellak is, wat voor mij heel nieuw en origineel is. Een must in mijn top 5 was mijn laatst ontdekte liefde: het violetkleurige lakje. Last but not least staat er ook een bordeaux nagellak in mijn top 5. ‘Bahama Mama‘ is gewoonweg the one!

Ik heb trouwens nog een hele wishlist: perfect cover-up, style cartel, aperitif, midnight cami, find me an oasis, too hot, fiji… and the list goes on and on and on!

Wat is jullie favoriete Essie-nagellak? Is er een kleur die ik zeker nog moet uittesten? Welke kleurtjes staan nog op jouw wislist? Laat het me weten in de comments!

xoxo

2 gedachten over “Essie nailpolish stash

  1. Wauw, mooie stash heb je opgebouwd het afgelopen jaar! Ik snap de verleiding, Essie lakjes zijn zó mooi… Al die glitterlakjes lijken me ook tof, ziet er goed uit! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s