Chanel Coco Mademoiselle Hair Perfume |Birthday present

Een paar dagen geleden was het mijn 19de verjaardag. (Ik heb toen een winactie georganiseerd waar jullie kunnen aan deelnemen tot 29/12 20u!) Plotseling kwam er een pakketje toe via de post van Ici Paris xl waar het volgende in zat:

BeFunky_DSC_0942.jpg

Ja, jullie lezen het goed! Er staat duidelijk op het flesje ‘parfum pour les cheveux’, parfum voor je haar dus. Ik kreeg dit cadeau van mijn mama. Ik ben helemaal gek van de Coco Mademoiselle-geur van Chanel. Helaas is de prijs voor een flesje niet aan mijn portefeuille besteed. Ik was dan ook helemaal excited toen ik dit ontving! Mama gaf me ook al een hint voor mijn nieuwjaarscadeau. Het gaat naar het schijnt perfect bij dit cadeau! Spannend!

DSC_0936

DSC_0941

DSC_0939

DSC_0942

DSC_0945

DSC_0946

Natuurlijk moet ik het met jullie eens hebben over de packaging van dit product! Chanel staat bekend om zijn luxe en met dit is het niet anders. Het is trouwens een glazen flesje waar het parfum in zit, dus ik ga wel moeten opletten. (hihi) De combinatie van het goude met het lichtroze, I absolutely love it!

DSC_0950

DSC_0949

Words can’t describe hoe goed deze Coco Mademoiselle-geur ruikt! Ik kreeg ooit een staaltje hiervan en sindsdien is het een soort van lifegoal geworden om hiervan mijn dagelijkse parfum te maken. Ik moet het toegeven, haarparfum, dat klinkt natuurlijk ontzettend ‘fancy’ en dat is het ook! (I’m soo fancyyyy) Ik ben zo ontzettend dol op deze geur dat ik ‘em altijd en overal wil ruiken. Ik vind het leuk als het in mijn sjaal blijft hangen, maar kan je je voorstellen dat dat net hetzelfde is als met je haar? Oh, hallelujah!

Wat is jouw favoriete parfum? Wat is jouw mening over haarparfum? Too fancy or not?

xoxo

5 gedachten over “Chanel Coco Mademoiselle Hair Perfume |Birthday present

  1. Mijn favoriete parfum tot nu toe : La vie est belle van Lancôme ! Mmm.. echt een lekkere geur. Blijft ook zeer lang vind ik. Helaas is het ook zeer duur. Zelf heb ik nog geen ervaring met haarparfum, wist zelf niet dat het bestond.

    1. het Coco Mademoiselle-parfum zelf van Chanel blijft ook heerlijk lang in je kleren en sjaal hangen, hmmm.. Helaas ook wel aan de dure kant, dus ik hoop dat ik het parfum als nieuwjaarscadeautje krijg! 😀 Ikzelf had ook geen idee dat haarparfum bestond toen plots mijn mama ermee afkwam!

  2. Ik heb deze in de winkel zien liggen en de geur hiervan is inderdaad niet met woorden te beschrijven. Het riekt bangelijk goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s