Party in a bottle

Nog 2 daagjes en het is Kerstmis! Aaaaaaaah! 😀 Als jullie nog geen inspiratie hebben voor jullie nagels, don’t panic! Ik laat jullie vandaag aan nagellakje zien waarmee op 1,2,3 je nagels party-proof zijn! Keep on reading! ❤

BeFunky_DSC_0913.jpg

DSC_0925

DSC_0918

DSC_0922

Deze prachtige zilveren nagellak kreeg de naam ‘Jiggle Hi Jiggle Low’. Kan het nog toepasselijker?! Dit lakje komt uit deze wintercollectie van Essie. Ik had deze al een tijdje op het oog en aangezien ik gisteren verjaarde besloot ik dat deze helemaal party-proof zou zijn voor my birthday.

DSC_0921

Qua dekking is deze nagellak niet helemaal op en top. Op de foto hierboven draag ik 2 laagjes. Op sommige nagels kan je er nog een beetje doorkijken. 3 laagjes zouden dus beter zijn. Ook omdat ik wil dat dit lakje gedurende de hele feestdagenperiode blijft zitten, heb ik er een basecoat en topcoat over gedaan, die ook van Essie zijn ofcourse.

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen helpen met deze last minute nail polish tip voor tijdens de feestdagen. Dit lakje kan is te verkrijgen bij Kruidvat en kost rond de €11.

Vinden jullie deze nagellak net zo mooi als ik? Hebben jullie al besloten wat jullie op jullie nagels gaan dragen tijdens de feestdagen? Laat het me zeker weten in de comments!

xoxo

4 gedachten over “Party in a bottle

  1. Nagellak chipt bij mij super snel. Ik heb nu Essie lakjes, base coat én top coat en zelfs dan komen er na twee dagen al kleine stukjes af. Tips? Bedankt! 🙂

    1. hmm dat is raar, Essie blijft bij mij altijd een week zitten ook als ik geen topcoat gebruik. Misschien moet je eerder opbouwend je nagels lakken? en niet met te dikke lagen lakken. ook opletten dat je je basecoat en topcoat niet te dik aanbrengt. Ik gebruik de topcoat van Essie en die heet ‘no chips ahead’.

      1. Hier kan het inderdaad wel ergens misgelopen zijn. Danku 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s