Celebrate with Essie

Onlangs stapte ik (weer) eens bij Kruidvat binnen. Mijn vaste routine ligt langs het Catrice-, Essence- en ofcourse het Essie-schap! Aangezien de feestdagen eraan komen was ik op zoek naar een nagellak die mijn nagels net dat tikkeltje extra zou geven. Ik heb er niet één, maar vier gevonden! Mission accomplished dus! (hihi 🙂 ) Kijk je even mee?

BeFunky_DSC_1028.jpg

DSC_1026

Ik nam een zilver, goud en roségouden lakje mee. Ook zag ik onlangs bij een blogger een leuk ‘wintervlokjes’-achtig lakje en ik zag een gelijkaardig exemplaar bij Essie, dus die ging ook mee! 🙂

DSC_1022

zilver glitterlakje –  Set in Stones

DSC_1018

Roségouden glitterlakje – Summit of Style

DSC_1025

wintervlokjes – Sparkle on Top

 

DSC_1019

Gouden glitterlakje – Rock at the Top

Ik ben zo iemand die als ze thuiskomt direct haar nieuwe kleren moet aandoen of haar nieuwe spullen moet uittesten. (Please tell me I’m not the only one 😦 )Zo ook met deze lakjes dus! Ik wist direct welke richting ik uit wou. Ik nam één van mijn favorieten: ‘Bahama Mama’, die jullie al eerder in een blogpost zagen verschijnen. Hiervan bracht ik 2 laagjes aan en op mijn ringvinger besloot ik voor het gouden ombré-effect te gaan. I must say, I impressed myself. 😀

DSC_1028

Ik ben ontzettend tevreden met deze lakjes. Eigenlijk zoals altijd bij Essie. Deze glitterlakjes verspreiden mooi over de nagel. Je moet niet te dikke lagen aanbrengen eer je het effect ervan ziet. Droogt snel en goed. Echte aanraders, stuk voor stuk!

Stiekem had ik nog een Essie-lakje gespot met allemaal verschillende kleuren glitters erin. (oooooh) Maar ik besloot dat 4 lakjes in één keer toch al genoeg was. Misschien de volgende keer dan. Ik geef het toe, I’m an Essie-addict.

xoxo

5 gedachten over “Celebrate with Essie

  1. Wat een coole kleurtjes voor de decembermaand! Thanks voor je tip! Ik ben zelf een week geleden begonnen met mijn blog over effectief trainen en voeding. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Have fun en succes met je Beauty blog. Love xx Lilian #girlspumpingiron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s