current nail polish favourites

Zoals de titel al suggereert, zet ik vandaag voor jullie mijn favoriete nagellakjes van het moment op een rij. Het zijn vooral de iets donkere bordeaux kleurtjes en some glitter ofcourse! Met de feestdagen in zicht, kan je uit deze blogpost misschien wat inspiratie halen voor je nagels. Ook zullen jullie merken dat ik een enorme fan ben van het merk Essie. Vroeger had ik duizenden (ok, ik overdrijf, but you know what I mean) lakjes van Catrice. Ik merkte dat deze helaas maar een dag echt goed bleven zitten bij mij. Na een dag begon de nagellak al te chippen. Vorig jaar heb ik mijn eerste Essie-lakje gekocht en hupla, nu heb ik er al een stuk of 10. De nagellakjes van Essie kunnen tot een week blijven zitten.

BeFunky_DSC_0566.jpg

TIP: Ik heb onlangs de basecoat en de topcoat van Essie aangeschaft, omdat mijn nagels nogal snel verkleurden nadat ik een rode kleur op had. Wow, wat een verschil sinds ik deze gebruik! Geen verkleuringen meer en bovendien blijft mijn nagellak nu nog langer zitten! (Do I have to say more?)

 

#1 Essie – Bahama Mama

Dit is een absolute klassieker van Essie. Een mooie paarsachtige bordeaux kleur, perfect voor de herfst en voor de winter dus! Ik heb dit lakje pas een paar weken geleden gekocht. (What have I been missing all my life?)

#2 Essie – Shearling Darling

Dit was het eerste Essie nagellakje dat ik ooit kocht. Meteen een goede aankoop! Dit is een mooie donkerrode kleur dat elke vrouw nodig heeft in haar leven. Dit lakje komt uit de wintercollectie van vorig jaar & is helaas niet meer verkrijgbaar.

#3 L’Oréal – 910 Gold Carat 

If you’re looking for some glitter, you’ve found it! Dit lakje is dé perfecte glitter topcoat. Meestal als ik een glitter topcoat koop dan ben ik er niet over te spreken. Meestal omdat de glitters niet goed over de nagels verspreiden of omdat het een te dikke substantie is en je eeeeuwen moet wachten eer het droog is. Dit lakje heeft dat allemaal niet.

DSC_0568

#4 Bourjois – 32 Vampire Vanity

Vorig jaar had Essence een Metal Glam-collectie. In die collectie zat een prachtige gold leaf topcoat. Die topcoat heb ik ook, maar ofcourse moest ik een back-up hebben voor dat prachtige lakje. Diezelfde winter vond ik dit exemplaar bij Bourjois. Dit lakje is natuurlijk 5x duurder dan het lakje van Essence, maar ja a girl gotta do what a girl gotta do. Ook deze glitter-topcoat is weer goed qua substantie en qua verspreiden op de nagel.

#5 Essie – Licorice 

Dit is een gewone klassieke zwarte nagellak die elk meisje nodig heeft in haar nail polish stash. In de zomer houd ik ervan om mijn teennagels een zwart kleurtje te geven, maar in de winter durf ik ook mijn vingernagels in het zwart te lakken. Zoals ik in mijn vorige blogpost (zie hier) bestaat mijn kleerkast op het moment grotendeels uit zwart, wit en grijs. Dit zwarte kleurtje past dan ook bij al mijn kledij.

Weetje! Ik heb zonet eens opgezocht wat deze naam betekent, omdat ik me dat al een tijdje afvroeg. Blijkbaar betekent het zoethout!

#6 Tanya Burr – Riding Hood

Dit kleurtje ziet er op de foto felrood uit, maar dat is het niet. Het is is lichter dan de Essie-lakjes, maar er zit toch nog altijd dat bordeaux tintje in. Misschien herkennen jullie wel de naam van het lakje? Dit is één van de lakjes uit de collectie van de famous youtuber Tanya Burr. Oh, I can’t get enough of her! Als je haar niet kent, ga dan zeker eens naar haar youtube-kanaal!

#7 Essie – Wicked

Deze heb ik over laatst aangeschaft toen Kruidvat een actie had op de Essie-nagellak. (Nog een tip trouwens: houd regelmatig het Kruidvat-krantje en bol.com in de gaten, zij hebben regelmatig acties op Essie!) Dit is echt een heeeeeel donkerrood kleurtje, almost black!

DSC_0567Wat is jullie favoriet van het moment? Ook één van deze lakjes?

Wat vinden jullie van mijn favorieten?

Hebben jullie al plannen voor jullie nagels tijdens de feestdagen? Ik heb al een paar ideetjes, willen jullie graag een tutorial zien?

Let me know in the comments!

xoxo

Een gedachte over “current nail polish favourites

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s