Berry Bradshaw

Vandaag heb ik voor jullie mijn favoriete lipproducten voor deze herfst op een rijtje gezet. Zoals jullie aan de titel van deze blogpost wel kunnen merken, gaat het vooral over berry kleuren. Dat is namelijk the thing at the moment. Ik was er vorig jaar al helemaal gek van en deze herfst heb ik mijn collectie nog een beetje uitgebreid.

BeFunky_DSC_0552.jpg

DSC_0555

DSC_0557

DSC_05701. City Proof Twistable Intense Lip Color – NYC – 031 Gramercy Park Plum

De laatste tijd heb ik het gewoon helemaal voor van die chubby lip pencils à la Clinique. Dit exemplaar van NYC is he-le-maal the bomb. Oh my god, deze is zo mooi als je’m op je lippen draagt! Het enige negatieve puntje aan deze is dat hij niet long lasting is, naarmate de dag vordert, zal je’m dus opnieuw moeten aanbrengen.

2. Apocalips Lip Lacquer – Rimmel – 304 Eclipse

Ik merk nu pas dat dit het enige gloss-achtig lipproduct in het rijtje is. Ik ben niet echt een grote fan van lipglossjes etcetera, maar de lip lacquers vanuit de Apocalips-lijn van Rimmel zijn zo ontzettend goed gepigmenteerd! Ook blijven deze verrassend lang zitten!

3. Color boost – Bourjois – 06 Plum Russian

Zoals jullie zien op de swatches-foto geeft deze chubby lip crayon van Bourjois niet het meeste pigment af, maar dat is ook helemaal niet de bedoeling van dit product. Op de verpakking staat namelijk vermeld dat het je gewone lipkleur net dat tikkeltje extra geeft en dat doet het ook! Een ander positief punt aan deze vind ik, dat het je lippen een glossy effect geeft.

4. Ultimate Colour – Catrice – 340 Berry Bradshaw

Inspiratie voor de titel van deze blogpost haalde ik obviously bij deze lipstick. Catrice is dan ook de queen der awesome namen bedenken voor hun producten. Toen ik hoorde dat Catrice een lipstick uit bracht met deze naam, moést ik hem hebben. Het is niet de meest berry kleur, terwijl je dat wel zou verwachten als je de naam hoort, dat is het enige negatieve puntje dat ik erover kan bedenken. Verder is deze lipstick de meest lowbudget uit het rijtje, dus go and get it, girlfriends!

5. Color Riche – L’Oréal Paris – Laetitia’s Pure Red

Deze schafte ik onlangs nog maar aan en wauw wauw wauw! Wat een kleur! I’m in looove! Geen idee wie Laetitia is, maar toen ik deze lipstick op een andere blog spotte moest en zou ik deze hebben. Het enige waar ik geen fan van ben is de geur. Die doet me namelijk denken aan de geur van de lipsticks van vroeger. Geen idee of jullie weten wat ik bedoel, maar some of you will understand. (I hope)

6. Lasting Finish Lipstick – Rimmel – 120 Cutting Edge

Als je echt op zoek bent naar een paarsgetinte berry kleur, stop looking, because you’ve found it! Deze kleur is echt dé kleur! Het enige wat sommige mensen misschien wat minder zullen vinden is dat het geen matte kleur is.

7. Lasting Finish By Kate Lipstick – 107

En dan last but definitely not least! Dé famous 107 (can we have a moment of silence, ladies and gentlemen?) Oh, echt waar, praise the lord! Diegene die deze lipstick heeft uitgevonden verdient een standbeeld! Deze lipstick is gewoon zoooo mooi! Niet alleen de kleur is wooow, kijk naar de packaging en daarbovenop is het ook nog eens een matte lipstick!

 

xoxo

4 gedachten over “Berry Bradshaw

  1. Als je een budget ‘berry kleur’ zoekt, dan kun je de Ultimate Colour lipstick van Catrice in nr.° 160 Tell me a berry-tale proberen. Is één van mijn favorieten ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s